Η λίστα του Σούλη!

Από basketplus.gr : Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να δημιουργήσει μια λίστα ξένων παικτών και να την παραδώσει στους υπεύθυνους υλοποίησης σχεδιασμού.
Πηγή: basketplus.gr
Η λίστα του Σούλη!

Πρόκειται για παίκτες που έπαιξαν και φέτος στην Ελλάδα όπως οι Ουέλς και Πούντερ η στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως οι Μπρέιζελτον, Ντιν, Ντ. Τζόνσον (Βαρέζε). Απλά είναι πολύ νωρίς για να γίνουν επιλογές, οι παίκτες που τώρα ζητούν 80 και 100 χιλιάδες δολάρια, τέλη Ιουλίου θα έχουν πέσει κατά 30-40%. Ειδικά όταν πρέπει να αποκτηθούν ακόμα και 6 Αμερικανοί.

Στο μεταξύ ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε επαφές με ατζέντηδες στην Πόλη στο περιθώριο του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, αλλά τους παρέπεμψε σε Σταυρόπουλο, Ζουρνατζίδη, ενώ έγινε και μια κουβέντα για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με τον ΜακΦάντεν. Ακόμα είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ μέσα από συνδυασμούς θα εξετάσουν τον Λιθουανό Μπίρουτα που έκανε εξαιρετική σεζόν στα Τρίκαλα και μπορεί να παίξει το ρόλο του Άσκα σε χαμηλό 4-5άρι, ίσως και καλύτερα σε ένα πιο ομαδικό πνεύμα.

Ούτε η παρουσία του στην 10η Πιασέντσα της Λέγκα 2 (είχε 7 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 21΄) μπορεί να του ανεβάσει κασέ. Ακόμα έχει προταθεί και θα εξεταστεί η περίπτωση του Τζέι Τζέι Φρέιζιερ του κοντούλη ρούκι πόιντ γκαρντ που είδε ο Σταυρόπουλος στο Πόρτσμουθ και για την ώρα κάνει workouts στους Σακραμέντο Κινγκς, θέλοντας να προσπαθήσει στα σάμερ λιγκ. Ο Φρέιζιερ ήταν μόλις ένας από τους τρεις γκαρντ (6 συνολικά νεαροί) που δοκιμάζουν αυτό τον καιρό στους Κινγκς, με Μόντε Μόρις (Αιόβα), Κόρει Σάντερς (Ρούτγκερς) να συμπληρώνουν την 3άδα.

Και λαβράκι από το Λιτλ Ροκ

Λαβράκι; Ο χρόνος θα δείξει. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να γίνει κουβέντα στον ΠΑΟΚ για τον Τζαλέν Τζάκσον. Πρόκειται για 23χρονο (1.98) απόφοιτο του Λιτλ Ροκ Αρκάνσας με 10 πόντους μέσο όρο (4.3ρ, 1.8ας, 1.9λ, 25΄) αλλά 45.2% στα τρίποντα. Μόνιμς πάνω από 40% ο νεαρός (40% την περίοδο 2015-16, 47% την σεζόν 2013-14)... Ρεκόρ φέτος οι 24 πόντοι (23/11/2016) με 8/8 σουτ...

Διαβάστε ακόμη...