«Είναι δυνατόν να αμφισβητείτε τον τραυματισμό;»

Από paokrevolution.net: Ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τον Μάλαμα Τεβεκέλη εμφανίστηκαν στο δικαστήριο
Πηγή: paokrevolution.net
«Είναι δυνατόν να αμφισβητείτε τον τραυματισμό;»

ως μάρτυρες από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρώτο όμως τελικά να καταθέτει αφού η μαρτυρία του ήταν αρκετή για να αποδειχθεί ότι όλα όσα έγιναν στη Λεωφόρο πρέπει να προκαλέσουν την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι ο Κομίνης διέκοψε τον αγώνα γιατί ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του Ιβιτς και όχι όπως υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα λόγω της σύρραξης που είχε προηγηθεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. «Υπήρχε κάποια στιγμή μια αψιμαχία μεταξύ των παικτών που σταμάτησε γρήγορα. Σταματήσαμε τους παίκτες από τον πάγκο που ήθελαν να μπουν μέσα. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ο Ιβιτς είναι πεσμένος κάτω. Ο Ιβιτς ήταν ξαπλωμένος, είχε αίμα στο κεφάλι, είχε ανοίξει και μάλιστα υπήρξε πανικός. Ακόμη και στα αποδυτήρια ήταν με τα αίματα στο κεφάλι. Αντιλήφθηκα τον τραυματισμό.

Είδα τον προπονητή να είναι κάτω, είδα δίπλα του το κουτάκι της μπύρας. Αμέσως έτρεξα στον 4ο να τον ενημερώσω γι' αυτό, αυτός κοίταξε προς τα εκεί και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Μου προκαλεί έκπληξη ότι δεν τον ενημέρωσαν αμέσως οι παρατηρητές και ο τέταρτος. Ηταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους κάλεσε δίπλα του ο Κομίνης». Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις και του νομικού συμβούλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ. «Είναι δυνατόν να αμφισβητείται τον τραυματισμό του Ιβιτς; Ειμαι τόσα χρόνια στο γήπεδο και ρωτάτε αν θα μπορούσε να συνεχίσει;» απαντησε σε έντονο ύφος στον δικηγορο του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν βγαίνουμε να παίξουμε»
Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση κατά της εγκυρότητας του φύλλου αγώνα υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν βγαίνει να συνεχίσει το παιχνίδι: «Ποτέ δεν είπαμε τέτοιο πράγμα σε διαιτητή» απάντησε ο Κωνσταντινίδης. «Αυτό που του είπα είναι να εφαρμόσει τον κανονισμό και πώς ο προπονητής μας είναι ήδη στο νοσοκομείο» απάντησε ενώ εξερράγη όταν ο νομικός του Παναθηναϊκού τον ρώτησε αν ο Ιβιτς έκανε θέατρο: «Είναι δυνατόν να ρωτάτε κάτι τέτοιο» ενώ του ζητήθηκε να σχολιάσει το ότι ο Ιβιτς έδωσε συγχαρητήρια σε... μαχαιροβγάλτες μετά τον τελικό του Βόλου (!!!) με τον Κωνσταντνίδη να τον ρωτά αν το διάβασε κάπου αυτό και η ένταση να είναι μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη...