«Μαζέψτε τον!»

Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK (διαβάστε εδώ) αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φίλους του ΠΑΟΚ έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο «Porto Palace», όπου είναι προγραμματισμένη ομιλία του.
Πηγή: inpaok.com
«Μαζέψτε τον!»

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου συναντήθηκε πριν από λίγο με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στενούς συνεργάτες του προέδρου της, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την στάση του απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των φίλων του ΠΑΟΚ τόνισαν προς τους Σταύρο Καλαφάτη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Λευτέρη Αυγενάκη (Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ): «Μαζέψτε τον, όπως και τους Βαγγέλη Οικονόμου, Ντόρα Μπακογιάννη και Ισίδωρο Κούβελο! Να μην ξανά πιάσουν τον ΠΑΟΚ στόμα τους. Αν δεν αλλάξετε στάση δεν θα δείτε ούτε ψήφο!»

Οι οπαδοί του Δικεφάλου αναφέρθηκαν, όπως είναι φυσικό, και στη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον πολεμάτε και στηρίζετε την διαπλοκή!»

Οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν, ενώ δεσμεύτηκαν -ιδιαίτερα ο κύριος Αυγενάκης- για την αλλαγή στάσης του κόμματος…

Διαβάστε ακόμη...