Το μυαλό των νταμπλούχων στα Τρίκαλα

Στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Το μυαλό των νταμπλούχων στα Τρίκαλα

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσει την αντίπαλη ομάδα, η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος εξασφάλισε δικαιότατα την επάνοδό της στην Α’ Εθνική.

Οι «Ασπρόμαυρες», στον προημιτελικό με τις Ελπίδες Καρδίτσας, απέδειξαν εκ νέου την ποιοτική τους ανωτερότητα, ολοκληρώνοντας τρεις αγώνες με την καρδιτσιώτικη ομάδα στους οποίους επικράτησαν με συνολικό σκορ 6-1. Στο πρωτάθλημα, 3-1 μέσα στην Καρδίτσα και 1-0 στην Τριανδρία, και στο κύπελλο 2-0 ξανά στην Τριανδρία.

Μάλιστα, με βάση την εικόνα και των τριών παιχνιδιών, τα 6 γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ ίσως να ήταν και λίγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θετική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία των δύο Κολομβιανών αθλητριών των Ελπίδων, Καρντόσο και Μπετανκούρ, που είναι πολύ καλές και ποιοτικές, και ίσως εάν αγωνίζονταν σε μια πιο τεχνική ομάδα να έβγαζαν περισσότερο ταλέντο και ακόμη περισσότερα αγωνιστικά στοιχεία στο παιχνίδι τους βάσει των ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν.

Διαβάστε ακόμη...