ΠΑΟΚ κατά Παναθηναϊκού για τη διακοπή

Από paok24.com:Όσα έγιναν στη Λεωφόρο εκδικάστηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να μεταφέρει τις θέσεις του, την ώρα που η πλευρά του Παναθηναϊκού αφού δεν ήθελε να ακουστεί ο ΠΑΟΚ, έλεγε πως... δε έγινε τίποτα που να συνιστά διακοπή του αγώνα!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ κατά Παναθηναϊκού για τη διακοπή

Αρχικά, στην εκδίκαση συζητήθηκαν όσα έγραψε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα για τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να αρνείται τις κατηγορίες και με τον ίδιο τον Κωνσταντινίδη να λέει ενώπιον της επιτροπής, ότι δεν έβρισε ποτέ το διαιτητή, αλλά του είπε ότι είναι υπεύθυνος και αυτός για τον τραυματισμό του Ιβιτς.

Στη συνέχεια, το θέμα ήταν η διακοπή, με το δικηγόρο του Παναθηναϊκού αλλά και τον μάρτυρα που ήταν ο Σπύρος Βλάχος (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων των Πράσινων) να λένε απίστευτα πράγματα... Ουσιαστικά, υποστήριξαν ότι ο Ιβιτς βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έριχναν νερό στο κεφάλι, την ώρα που ο Κομίνης δεν είχε κάτι, γιατί έβλεπε τη σύρραξη των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό που υποστήριξαν επίσης, ήταν στη συνέχεια κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ, πήγαν στον Κομίνη ένα άδειο κουτάκι μπύρας, λέγοντας ότι αυτό χτύπησε τον Ιβιτς (λες και δεν έχει όλη η Ελλάδα το βίντεο).

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ξεκάθαρα με βάση το σχετικό άρθρο, ότι το παιχνίδι διακόπηκε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Ιβιτς, ενώ έκανε αναφορά και το πιστοποιητικό του νοσοκομείου, στο οποίο γράφεται ακριβώς ο τραυματισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, μέσω του μάρτυρα του που απαντούσε σε ερωτήσεις των δικαστών, προσπαθούσε να πείσει ότι η κατάσταση του Ιβιτς δεν ήταν σοβαρή και μάλιστα, προσκόμισε κάποιες φωτογραφίες από προηγούμενο τραυματισμό του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Ακολούθησε η κατάθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη για τα γεγονότα, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις τόσο του νομικού του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού, τονίζοντας όλα τα γεγονότα που έγιναν με τον τραυματισμό στο κεφάλι του Ιβιτς από το κουτάκι μπύρας. Είπε επίσης, ότι μετά το συμβάν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Κομίνης δε ζήτησε ποτέ από κανέναν στον ΠΑΟΚ, να ξαναβγεί στο γήπεδο και να παίξει, απαντώντας με αυτό τον τρόπο, σε όσα έλεγε η πλευρά του Παναθηναϊκού, τα οποία χρήζουν καν ιδιαίτερου σχολιασμού.

Μάλιστα, ο νομικός του Παναθηναϊκού, με διάθεση ειρωνείας, ρώτησε τον Κωνσταντινίδη, αν ο τραυματισμός του Ιβιτς, ήταν από τις πιο δραματικές εικόνες που έχει δει, με το δικηγόρο του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα να του απαντάει, ότι ήταν το... χείλος του Κωνσταντίνου μια τέτοια εικόνα, για να ακολουθήσει μια μικρή ένταση.

Μετά την κατάθεση του Κωνσταντινίδη, ακολούθησε η αγόρευση του Αχιλλέα Μαυρομάτη, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε δυσχερή θέση με τον τραυματισμό του Ιβιτς και προσκόμισε φυσικά το βίντεο που δείχνει όλα όσα έγιναν.

Η δικαστής, δεν πήρε κάποια απόφαση σήμερα και έδωσε τη διορία μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12.00, για συμπληρωματικά υπομνήματα και από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε ακόμη...