Ηχηρό “ντου” της Ελλάδας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Από talentabout.gr : Η ελληνική ομάδα, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.
Πηγή: talentabout.gr
Ηχηρό “ντου” της Ελλάδας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προσπάθειά της η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Η ομάδα μας, που εκπροσωπείται από το Αριστοτελικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, επικράτησε 1-0 της Γαλλίας στην πρεμιέρα και έδειξε τα... δόντια της με το καλημέρα.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν πλήρη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το... χρυσό γκολ ήρθε από τον Παπαδόπουλο στο 12'.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, κάτι που, αν μη τι άλλο, αποτελεί "παράσημο" για τη δουλειά που γίνεται στον δικέφαλο του βορρά.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής συνεχίζονται την Τρίτη με δύο αγώνες! Κόντρα στην Φινλανδία και κόντρα στο Κατάρ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα παιχνίδια είναι 60λεπτα.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Συλλέκτης, Αηδωνίδης, Μανιώτης, Χατζηδίμπας, Σαλαμούρας, Μιάκοβιτς, Μελετίδης, Χατζηστράβος, Γαϊτανίδης, Παπαδόπουλος, Χατζησίμος.

Έπαιξαν ως αλλαγή και οι: Τσαούσης, Λαζαρίδης, Αλωπούδης, Βρακάς, Χατζησταϊγαράδης.

Διαβάστε ακόμη...