Όταν τους μίλησε ο Ιβάν...

Από sentragoal.gr : Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, την ομάδα που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα με τους τέσσερις βαθμούς που πήρε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και έδειξε να είναι η μόνη από τις τέσσερις που διατήρησε το αγωνιστικό προφίλ του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ ήταν... υποφερτός και με την έμπνευση του Πρίγιοβιτς πήρε τους τρεις βαθμούς.
Πηγή: sentragoal.gr
Όταν τους μίλησε ο Ιβάν...

Σε σχέση πάντως με την εικόνα του στα δυο πρώτα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε βελτιωμένος και θύμιζε σε κάτι τον ΠΑΟΚ που έκανε την εμφάνισή του σε πολλά από τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια. Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε με κάθε τρόπο να καταστήσει σαφές στους παίκτες ότι θέλει την πρωτιά στα πλέι οφ. Αρχικά προσπάθησε να τους το πει την επομένη κιόλας της κατάκτησης του κυπέλλου, στο γλέντι που έγινε σε νυχτερινό κέντρο.

Ακολούθως το μετέφερε στους Λούμπος Μίχελ και Παντελή Κωνσταντινίδη στα μέσα της εβδομάδας, όταν και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά στα λεπτά στα οποία παίχτηκε ποδόσφαιρο στο «Απ. Νικολαΐδης». Τελικά, ο Σαββίδης δεν έμεινε σε αυτό και έκανε κάτι που είχε «πιάσει» σε εκείνο το περιβόητο «μάντρωμα» των παικτών του ΠΑΟΚ σε ξενοδοχείο, που είχε γίνει -κατά σύμπτωση- και πάλι μετά από εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαββίδης στα τετ α τετ έδωσε στους παίκτες με τους οποίους μίλησε να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ η πρώτη θέση στα πλέι οφ και πλέον οι παίκτες καλούνται να κάνουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει στο πρωτάθλημα. Να πάρουν βαθμούς σε Νέα Σμύρνη και ΟΑΚΑ για να φτάσουν στο εισιτήριο που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...