Ο Λεονάρντο, η ρήτρα με την Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ

Απο metrosport.gr : Ο Λεονάρντο, η ρήτρα με την Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Ο Λεονάρντο, η ρήτρα με την Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της σερβικής ομάδας που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το όνομα του Βραζιλιάνου Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα απασχολεί τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο. Λογικό είναι να επανέλθει στο προσκήνιο τώρα που η σεζόν τελειώνει και ο 25χρονος επιθετικός κλείνει τη σεζόν με 26 γκολ και εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Στη Σερβία θεωρούν πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Παρτιζάν (έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019) που φθάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Λεονάρντο είναι μεν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος με 510.000 ευρώ ετησίως, ο ίδιος, όμως, γνωρίζει ότι μπορεί να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές παρουσίες του με ένα ακόμη πιο πλουσιοπάροχο από ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και ψάχνεται για τη μεταγραφή, αφού πρώτα κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου που η Παρτιζάν δίνει με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Οι ρεπόρτερ της Παρτιζάν και όλοι γύρω από την ομάδα γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, σίγουρα υπάρχουν κι άλλες.

Διαβάστε ακόμη...