Διαχείριση με φόντο την πρώτη θέση

Από sentragoal.gr: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο των πλέι οφ με τον Βλάνταν Ιβιτς να ανοίγει κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι προκειμένου να προχωρήσει σε έναν πρώτο σχεδιασμό των ενδεκάδων στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αναλύοντας τα δεδομένα.
Πηγή: sentragoal.gr
Διαχείριση με φόντο την πρώτη θέση

Στην άμυνα ο Κρέσπο επιστρέφει ενώ ο Μάτος ίσως να δώσει για τελευταία φορά το «παρών» την Τετάρτη στη Ν. Σμύρνη καθώς εκκρεμεί τιμωρία. Στη μεσαία γραμμή, και στο κομμάτι των εσωτερικών μέσων, ο Κάνιας έπαιξε στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι και ίσως επιστρέψει στο πέμπτο (με την ΑΕΚ). Ο Κάτσε έχει ήδη ενεργοποιηθεί, ενώ ο Σάχοφ επιστρέφει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στους μεσοεπιθετικούς ο Ιβιτς θα αποφασίσει σήμερα για το παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάσει ο Πέλκας και ο Ουάρντα θα προλάβει μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Την ώρα όπου το αγωνιστικό τμήμα είναι προσηλωμένο στα πλέι οφ, ο Λούμπος Μίχελ παραμένει προσηλωμένος στον δικό του στόχο, ως τεχνικός διευθυντής, καθώς θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσει το κεφάλαιο που αφορά τις προσθήκες που αποφασίστηκε να γίνουν σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο Σλοβάκος έχει στραφεί αποκλειστικά στο εξωτερικό, με την Ολλανδία και την Πορτογαλία να είναι οι χώρες στις οποίες έχει ρίξει το βάρος του, περιμένοντας απαντήσεις από τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή.

Στο μεταγραφικό, πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να ξεκινήσει νέα προσπάθεια απόκτησης του Λεονάρντο, του 25χρονου Βραζιλιάνου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού της Παρτιζάν. Χθες η Γαλατάσαραϊ κατέβαλε την πρώτη δόση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες (συν τους τόκους), την οποία έπρεπε να έχει καταβάλει στις 30 Απριλίου, και εκκρεμεί δόση που πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 31 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη...