Ψάχνει στελέχη στο εξωτερικό

Απο paok24.com : Από τότε που ο Λούμπος Μίχελ ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με ό,τι άπτεται του «ασπρόμαυρου» αγωνιστικού τμήματος.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει στελέχη στο εξωτερικό

Ο Σλοβάκος εκτός από την πρώτη ομάδα ασχολείται και με τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών, παρακολουθώντας την εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται στα νεαρότερα κλιμάκια του ΠΑΟΚ και προσπαθώντας να συμβάλλει από την πλευρά του στην καλύτερη οργάνωση, προκειμένου ολοένα και περισσότεροι παίκτες από τα «σπλάχνα» του «Δικεφάλου» να περνούν το κατώφλι της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Μίχελ έχει διαπιστώσει πως είναι ανάγκη να βρεθούν στελέχη για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, τα οποία με την εμπεριστατωμένη γνώση τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο θα μπορέσουν να απογειώσουν την καλή δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα, εκμεταλλευόμενος και τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να επενδύει πολλά χρήματα και σε αυτό τον τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο Σλοβάκος έχει ρίξει τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος για τη συγκεκριμένη αναζήτηση στο εξωτερικό.

Μάλιστα ο Μίχελ πριν από μερικές εβδομάδες είχε αρκετά προχωρημένες επαφές με έναν άνθρωπο που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κομμάτι δουλειάς και έχει πλούσια προϋπηρεσία σε ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν, με την ολλανδική σχολή να φημίζεται άλλωστε για τις εξαιρετικές ακαδημίες της.

Για την ώρα το συγκεκριμένο «ραντεβού» δεν παρουσιάζει κάποια απτή εξέλιξη και το θέμα μοιάζει να έχει «παγώσει» όσον αφορά στη λήψη κάποιας απόφασης και στην ανακοίνωση κάποιας συμφωνίας.

Ωστόσο, οι αναζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ δείχνουν ότι η περαιτέρω οργάνωση των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών είναι σε πρώτο πλάνο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...