Οι Φίλοι του Πέτρου έπαιξαν μπάσκετ για τον Παντελή! ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! PICS+VIDEO

Aπο basketplus.gr : Άλλη μια αξιέπαινη πρωτοβουλά, άλλη μια δράση που δείχνει ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι! Οι “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ” είναι πάντα εδώ, έτοιμοι να στείλουν τα ηχηρά τους μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Μαϊου, μέσω του αθλητισμού, της επιστήμης και της προσφοράς δυνάμωσαν την αλληλέγγυα διάθεση.
Πηγή: basketplus.gr
Οι Φίλοι του Πέτρου έπαιξαν μπάσκετ για τον Παντελή! ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! PICS+VIDEO

Έπαιξαν μπάσκετ το Σάββατο 20 του μηνός στο κλειστό γυμναστήριο Σίνδου στο πλαίσιο της 3ης Αθλητικής Εκδήλωσης με επίλεκτους, διακεκριμένους αθλητές του μπάσκετ, με μεγάλη ιστορία στην Εθνική ομάδα Ανδρών, στην Euroleague και στην Α1, να δίνουν παρών. Αθλητές όπως οι Γιώργος Μπαλογιάννης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Λευθέρης Κακιούσης, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Χατζηβρέττας, Γιώργος Μασλαρινός, Σάββας Ηλιάδης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Χρήστου, Γιάννης Παπαχρήστος κ.α. θα είναι εκεί ενώ από το πρωί έγινε τουρνουά με παιχνίδια μεταξύ Ακαδημιών μπάσκετ από τη Θεσσαλονίκη και άλλων νομών της Βορείου Ελλάδας, όπως Κιλκίς, Δράμα κ.α.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη ενώ στον χώρο υπήρχε ο κουμπαράς των “Φίλων του Πέτρου” καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών, Παντελή Κυριακίδη o οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς και στο παιχνίδι που έγινε στις 13:00 η ομάδα των αθλητών θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Club.

Την Κυριακή 21 Μαϊου, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη έγινε με επιτυχία η 1η συνάντηση για την κετογονική δίαιτα και τις εφαρμογές της στις παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Η συνάντηση απευθυνόταν σε νευρολόγους, παιδονευρολόγους, διαιτολόγους, σε ενήλικες και γονείς παιδιών με ανθεκτική επιληψία, αυτισμό, κακοήθειες και μεταβολικά νοσήματα, στα μέλη του Συλλόγου καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν σχετικά με την κετογονική δίαιτα και τις εφαρμογές της. Διαπρεπείς επιστήμονες από την Ελλάδα και την Ιατρική Σχολή “John Hopkins” της Αμερικής θα ενημερώσουν για τις εφαρμογές της δίαιτας, ενώ παράλληλα, μέρος της συνάντησης περιελάμβανε επίδειξη παρασκευής κετογονικών γευμάτων και ενημέρωση των γονέων.

Μία ακόμη αξιέπαινη σειρά δράσεων από τους Φίλους του Πέτρου, ενός συλλόγου που η ιδέα της ίδρυσής του, προέκυψε από την έντονη επιθυμία  γονέων, να αναδειχτούν τα οφέλη της κετογονικής δίαιτας στα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διαβάστε ακόμη...