Συλλεκτικό νόμισμα για τον ΠΑΟΚ

Απο arenafm.gr : Ένα νόμισμα-μετάλλιο του ΠΑΟΚ, μεγάλης ιστορικής αξίας, βρέθηκε στο κατάστημα «Χρυσούπολη», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: arenafm.gr
Συλλεκτικό νόμισμα για τον ΠΑΟΚ

Το νόμισμα απεικονίζει από τη μία του όψη τον δικέφαλο αετό με τα γράμματα της ομάδας και το έτος ιδρύσεως, 1926, ενώ από την άλλη πλευρά, αναγράφεται το όνομα του μεγάλου ποδοσφαιριστή Βασίλη Βασιλάκου. Το νόμισμα κατασκευάστηκε στη διάρκεια της καριέρας του ποδοσφαιριστή, την αγωνιστική χρονιά 1983-1984 και ο αριθμός 12 είναι εκείνος που φορούσε στη φανέλα του.

Το ενθύμιο που βλέπετε στην εικόνα, φτιάχτηκε από τους επαγγελματίες της Χρυσούπολης, προς τιμήν μιας φανατικής οπαδού της ομάδας του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολύ δεμένη με την ιστορία της ομάδας.

Πρόκειται για ένα κειμήλιο της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στα χέρια των ειδικών, στη Χρυσούπολη Θεσσαλονίκης. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 14-γωνία με Φράγκων στα άνω λαδάδικα ή στο τηλέφωνο 2310.555.093 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00.

Διαβάστε ακόμη...