Post του Κούβελου για ΜΠΑΟΚ-Μπαξεβάνη που θα... μείνη στην αθανασία!

Από sdna.gr: Ο υποψήφιος για... αθάνατος Ισίδωρος Κούβελος χτύπησε με μια ανάρτηση-σταθμό!
Πηγή: sdna.gr
Post του Κούβελου για ΜΠΑΟΚ-Μπαξεβάνη που θα... μείνη στην αθανασία!

Ενέπλεξε Σαββίδη... ΜΠΑΟΚ και στήριξε τον εισαγγελέα Μπαξεβάνη (γιατί άραγε;) σε ένα μνημείο αγραμματοσύνης και αλαζονείας!

Η αλυσίδα των γεγονότων πάει συνήθως ως εξής: Η είδηση δημοσιεύεται. Πρώτη κίνηση, είναι η διάψευση. Αν δεν είναι δυνατόν να διαψευστεί, τότε θα γίνει αποδόμηση του μέσου που τη δημοσίευσε. Αν ούτε αυτό μπορεί να γίνει, τότε θα αρχίσει η υπεράσπιση του... κατηγορουμένου. Από γνωστούς, φίλους, τυχαίους και αγνώστους. Η είδηση για τον Στέφανο Μπαξεβάνη δημοσιεύτηκε. Η διάψευση ήταν αδύνατη, καθότι υπήρχε το βίντεο. Η αποδόμηση του sdna.gr δεν προσθέτει κάτι, αφού γίνεται καθημερινά έτσι κι αλλιώς. Οπότε, τι μένει; Η υπερασπιστική γραμμή, η οποία ξεκίνησε με μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνεχίστηκε με τον Αλέξη Κούγια και κορυφώνεται με τον Ισίδωρο Κούβελο!

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είναι γνωστός στο πανελλήνιο για διάφορες πτυχές της ζωής του. Είναι γνωστός ως πρώην αθλητής, ως αθλητικός παράγοντας, ως δεύτερος σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, ως κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και εσχάτως ως υποψήφιος για την προεδρία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο Ισίδωρος Κούβελος, λοιπόν, σε μια σπάνια πράξη ανιδιοτέλειας και ευ αγωνίζεσθαι υπερασπίστηκε χθες σε σχόλια του στο Facebook τον Στέφανο Μπαξεβάνη, θεωρώντας πως δεν είναι μεμπτό να πανηγυρίζει την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη. Και, παράλληλα, επιτέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, στο sdna.gr και στον... ΜΠΑΟΚ, όπως τον γράφει στο σχόλιο του.

Κι η ελευθερία της άποψης φυσικά δεν ποινικοποιείται. Αντιθέτως. Δίνει την ευκαιρία στην κοινή γνώμη να διαπιστώσει, να αναζητήσει τα κίνητρα υπεράσπισης του εισαγγελώς Βαξεβάνη από τον στενό φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και παράλληλα να δει δημόσια ποιοι είναι οι άνθρωποι που διεκδικούν να γίνουν... ΑΘΑΝΑΤΟΙ της ΔΟΕ. Διότι αν μη τι άλλο, η ορθογραφία του Ισίδωρου Κούβελου θα αποτελούσε αιτία... σύλληψης της καθηγήτριας που έδωσε απολυτήριο Λυκείου στον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη. Λάθη που όχι απλά βγάζουν μάτι, λάθη μπορεί να κάνουν όλοι, αλλά σημασία έχει και ποιοι είναι εκείνοι, με ποια κριτήρια δηλαδή, μπορεί κάποιος να γίνει αρχηγός της ελληνικής αποστολής και υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθάνατος. Πραγματικά αδιανόητο...

«Δεν τον είδα στη φωτογραφία να είναι με οργανωμένους. Μια χαρά φαίνεται δίπλα σε γυναικόπαιδα που σημαίνει ότι είναι φίλαθλος και στηριζη την προσπάθεια μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όλες οι ομάδες είναι πλέον εδώ και πολλά χρόνια επιχειρήσεις που εκπροσωπούν όμως στο εξωτερικό τη χώρα. Συνχαρητήρια για τον δικαστή που έχη το θάρρος να παραμενει φίλαθλος κάτι που πρέπει να κάνουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες μακρυά από οπαδικές ανοησίες που παρακαλούν να χάσει η ελληνική ομάδα έστω κι αν αγωνίζεται εναντίον Τούρκων, Ρώσων ή οτιδήποτε άλλο! Μπράβο του και πάλι μπράβο!!!» *

Φυσικά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο στην περίπτωση του Στέφανου Μπαξεβάνη δε θα ήταν κακό να πανηγυρίζει στην Κωνσταντινούπολη, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ήταν απλώς μια αφορμή, προκειμένου να εκφράσει ο Κούβελος τα συναισθήματά του. Αλλωστε, ο Μπαξεβάνης είχε, μεταξύ άλλων αθωώσει τον (στενό φίλο και συνεργάτη του Ισίδωρου) Βαγγέλη Μαρινάκη για την περιβόητη επίσκεψή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε και συναισθηματικά να το δει κανείς, θα αναγνωρίσει ότι η συμπάθεια του Κούβελου είναι λογική...

«Του Σαββίδη είναι το site που πήρε τίτλο με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και αφού του χαρίσανε 38 εκατ ευρώ για λαθρεμπόριο !!! Τώρα σφάζουν τον Πανιωνιο μπας και κερδιση ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ σαββιδης και ΜΠΑΟΚ !!!! Σε αυτή τη χώρα ζούμε τον συριζοανελ που έχουν πρότυπο το κοπρόσκυλο τον Μαδουρο !!!!!». *

ΠΑΟΚ, Σαββίδης και Κούβελος στην ίδια παράγραφο. Η αλήθεια είναι ότι χτύπησε ένα καμπανάκι ειδοποίησης και το google έδωσε κατευθείαν την απάντηση! Τα τρία δεδομένα είχαν βρεθεί στην ίδια πρόταση και πριν περίπου 2,5 μήνες. Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα στις 5 Μαρτίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΕ είχε παρακολουθήσει το ματς από τη σουίτα των ερυθρολεύκων και παράλληλα είχε φτάσει στο γήπεδο με το πούλμαν της αποστολής! Κι όλα αυτά – τα επικίνδυνα για την υγεία του – μόλις ένα μήνα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο Ωνάσειο στις 6 Φεβρουαρίου.

Την ημέρα των εκλογών της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Κούβελος εισάγεται στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο. Οι εκλογές – παρά την επιθυμία του και την προσπάθειά του – δεν αναβάλλονται και τέσσερις μέρες μετά, ο υποψήφιος πρόεδρος παίρνει εξιτήριο. Στις 10 Φεβρουαρίου βγαίνει υποβασταζόμενος και σε αναπηρικό καροτσάκι από το Ωνάσειο, όμως κάνει έναν κόπο να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

«Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω και να κατανοήσω τη βιασύνη κάποιων ανθρώπων να καταλάβουν τις καρέκλες. Ξέρετε, κυρίαρχη Ολυμπιακή αξία είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» και ο σεβασμός στον αντίπαλο και ίσως κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να κάτσουν να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν ή κάποιοι να τους πουν τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι αξίες».

Έκτοτε, έχει ξεκινήσει η προσπάθεια να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα (σ.σ. πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι) και να ακυρωθεί η εκλογή του Δημήτρη Καπράλου, με την οριστική απόφαση να αναμένεται από το Συμβούλιο Επικρατείας στις αρχές Ιουνίου.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι τοποθετήσεις του Ισίδωρου Κούβελου έγιναν κάτω από ανάρτηση της (κοινοποίηση) της Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη, της μητέρας της Ελληνίδας Παγκόσμιας Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ! Κι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα εκπροσωπούσε, αν είχε εκλεγεί, την Ελλάδα στην ΔΟΕ δε δίστασε να τοποθετηθεί με αυτό τον τρόπο σε δημοσίευση μητέρας Ολυμπιονίκη!!!

* Το sdna.gr απλώς αναπαράγει και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τη σύνταξη και την ορθογραφία των αναρτήσεων του κυρίου Ισίδωρου Κούβελου.

Διαβάστε ακόμη...