«Να καθιερωθώ στην ομάδα και να δικαιώσω τον κόουτς»

Απο metrosport.gr : Ο Λίνος Χρυσικόπουλος κάνει τον απολογισμό του στo Metrosport.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θέτει τους στόχους του για τη νέα χρονιά
Πηγή: metrosport.gr
«Να καθιερωθώ στην ομάδα και να δικαιώσω τον κόουτς»

Είναι κάποιοι παίκτες που η μοίρα δεν τους επέτρεψε να είναι τόσο τυχεροί όσο θα ήθελαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Εχοντας ταλέντο και προσόντα, αδικήθηκαν από τραυματισμούς και κακό timing. Ομως, πάντα η υπομονή και η πίστη σε αυτό που κάνεις, οδηγεί στην απαλλαγή από τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Αλλωστε, είναι ελάχιστες οι φόργουορντ της ηλικίας του που έχουν τα χαρακτηριστικά του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο Ελληνας παίκτης είναι από εκείνους που φέτος είχε τη μεγαλύτερη παρουσία σε συμμετοχές με την ομάδα του για μια σεζόν και έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως τα καλύτερα είναι μπροστά του με τον ΠΑΟΚ. «Είναι πρώτη χρονιά που δεν είχα σοβαρές ενοχλήσεις και έκανα γεμάτη σεζόν. Θέλω να είμαι υγιής και να δουλέψω όλο το καλοκαίρι, για να γίνω καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το στοίχημα μου. Να δικαιώσω τον κόουτς και να είμαι βασικό γρανάζι στον ΠΑΟΚ» , μας λέει αρχικά ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Οσο για τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει: «Κάναμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και στο ελληνικό Πρωτάθλημα δε τελειώσαμε όπως θα θέλαμε. Η αναμέτρηση με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο ήταν κομβική. Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ατομικά,το πρόσημο είναι θετικό και οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς του ΠΑΟΚ. Να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας. Για μένα που πέρασα ένα πολύ σημαντικό τραυματισμό θεωρώ πως είναι κλειδί οι παίκτες να είναι καλά και να μη σταματούν ποτέ να δουλεύουν», τόνισε στο Metrosport.gr.

Φυσικά, μέσα από τον ΠΑΟΚ θέλει να διακριθεί ομαδικά και ατομικά, ώστε να χτυπήσει… κάποια στιγμή την πόρτα της Εθνικής μας ομάδας. «Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι σκαλοπάτι και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ποιος δε θέλει να παίξει με τα χρώματα της Εθνικής του ομάδας; Είναι μια σκέψη πάντα χαραγμένη στο πίσω μέρος του μυαλού κάθε παίκτη. Μέσα από την προπόνηση και σωστή δουλειά, πετυχαίνεις αυτά που θέλεις και προχωρείς βήμα βήμα»…

Διαβάστε ακόμη...