Τελευταίες ευκαιρίες για Κλάους

Από paok24.com: Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει επειγόντως το πρώτο του τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Τελευταίες ευκαιρίες για Κλάους

Ο Βλάνταν Ίβιτς μετράει πρωτόγνωρα πολλές απουσίες συγκριτικά με το πώς κύλησε η προετοιμασία των περισσοτέρων αγώνων της χρονιάς που προηγήθηκε, όντας αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές.

Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι και για λόγους διαχείρισης, καθώς στο φινάλε μίας γεμάτης σεζόν είναι επικίνδυνο να επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή παίκτες που είναι ήδη στα... όρια τους.

Στον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (18:15) είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Για τον Κλάους η σεζόν που τελειώνει είναι εφιαλτική, με τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ να μη θυμίζει σε τίποτα το «κανόνι» που μετρούσε κάθε χρόνο διπλάσιο αριθμό γκολ (πάνω από 15 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις), καθώς φέτος δεν έχει βρει ποτέ δίχτυα σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αθανασιάδης έχει... παράδοση απέναντι στον Πανιώνιο, μετρώντας τρία από τα τέσσερα γκολ του «Δικεφάλου» κόντρα στον «ιστορικό», στις δύο φορές που οι ομάδες συναντήθηκαν για τα πλέι οφ της Super League.

Μπορεί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να διευρύνει το σερί του κόντρα στον Πανιώνιο και να... αναστηθεί έστω και στο φινάλε της φετινής σεζόν, σε ένα παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» καίγονται για το αποτέλεσμα;

Σίγουρα έχει έναν επιπλέον κίνητρο να τα καταφέρει...

Διαβάστε ακόμη...