Χαμός στην Ημέρα ΠΑΟΚ!

Απο paok24.com : Ξεχωριστή η χθεσινή ημέρα για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μένουν στο Όφενμπαχ αλλά και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας!
Πηγή: paok24.com
Χαμός στην Ημέρα ΠΑΟΚ!

Περισσότεροι από 500 φίλοι του ΠΑΟΚ, πολλοί εκ οποίων έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο Όφενμπαχ, έδωσαν το "παρών" στην 3η "Ημέρα ΠΑΟΚ" και υποδέχθηκαν με πολύ εγκάρδιο τρόπο τόσο τους πιτσιρικάδες της Κ8 όσο και τους βετεράνους του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί των Νίκου Νικολαϊδη και Αντώνη Κρινίτσα, που διαμένουν σε σπίτια ΠΑΟΚτσήδων του Όφενμπαχ, μετά το τουρνουά στην Κύπρο κέρδισαν το τουρνουά με τη συμμετοχή των ακαδημιών PAOK FC Pontos, Hellas Wiesbaden, Hellas Troisdorf, PAOK Offenbach και Hellas Krefeld, οι οποίες ανήκουν στο "ασπρόμαυρο" δίκτυο.

Από την πλευρά τους, οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ ηττήθηκαν από τους Κίκερς Όφενμπαχ με 3-1 αλλά το σημαντικότερο γι΄ αυτούς ήταν πως έγιναν αποδέκτες τεράστιας αγάπης από τους ομογενείς φίλους του Δικεφάλου, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα όπου θα αντιμετωπίσουν μία μεικτή ομάδα Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Την αποστολή της Κ8, που επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν οι: Αργυρίου Αργύρης, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Φιλιππιάδης Αθανάσιος, Καλπακίδης Μάριος, Σνάουτσερ Λεόν, Χολίδης Ιορδάνης, Λαζαρίδης Χριστόφορος, Ματέρα Μάριος, Σουβλατζής Κωνσταντίνος, Ρεφατλάρι Φάμπιο, Χαλδέζος Νικόλαος, Χατσίδης Ιορδάνης, Χρηστίδης Ιωάννης, Βανδήρας Αλέξανδρος, Κώστογλο και Χρήστος Γιάννης.

Διαβάστε ακόμη...