Ο Ίβιτς πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την «αδυναμία» των παικτών

Από metrosport.gr:Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν και πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο προβληματίζει ιδιαίτερα τώρα τελευταία.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Ίβιτς πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την «αδυναμία» των παικτών

Ο Βλάνταν Ίβιτς έσπευσε άμεσα να αντικαταστήσει τον Πέντρο Ενρίκε στη Λεωφόρο γιατί διαπίστωσε ότι ήταν πολύ επίφοβος να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Νωρίτερα είχε πάρει την απόφαση να μην χρησιμοποιήσει βασικό τον Λέο Μάτος γιατί έχει στοχοποιηθεί και ο ίδιος είναι πολύ επιρρεπής στις κάρτες, άρα υπήρχε φόβος για αποβολή. Στη διάρκεια του ματς ούτε ο Ουάρντα μπόρεσε να συγκρατηθεί και, παρότι, είχε αποβληθεί με χειρονομίες του από τον πάγκο προκάλεσε τιμωρία του για άλλες δύο αγωνιστικές. Κανείς δεν μπορεί να ψέξει τον Ίβιτς που έκανε αυτές τις αλλαγές (ακόμη και ότι έβγαλε τον Κάτσε που παρά την κίτρινη που είχε πάρει έδειχνε πολύ ψύχραιμος).

Ούτε, επίσης, μπορεί να προσπεράσει την διάθεση του Κομίνη, κυρίως στο δεύτερο μέρος, να βγάζει κάρτες σε βάρος παικτών του ΠΑΟΚ (φάνηκε στην αποβολή του Ουάρντα, όσο παίχθηκε το ματς). Όμως, αν δει κανείς το όλο θέμα σε μία πιο γενική βάση, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και να βάλουν ένα τέλος στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορεί η νέα σεζόν να κυλήσει με τον φόβο ότι ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

Διαβάστε ακόμη...