Koriopolis: Εισαγγελική πρόταση για ακυρότητα συνομιλιών!

Από sdna.gr: Η εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου που δικάζει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, πρότεινε να μην αναγνωστούν οι συνομιλίες της ΕΥΠ των οποίων η απομαγνητοφώνηση είναι ανυπόγραφη.
Πηγή: sdna.gr
Koriopolis: Εισαγγελική πρόταση για ακυρότητα συνομιλιών!

Να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις περί ακυρότητας των συνομιλιών των οποίων η απομαγνητοφώνηση δεν φέρει υπογραφή από τον υπάλληλο που την έκανε, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση των στημένων ελληνικών αγώνων της περιόδου 2008-2011.

Εν ολίγοις, η εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωστούν στο δικαστήριο οι επίμαχες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ, ενώ για άλλες πρότεινε να αναγνωστούν μεν, αλλά επιφυλάχτηκε για το αν θα ληφθούν υπόψη. Το ίδιο και για τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ με τα ύποπτα ματς, οι οποίες –κατά την εισαγγελέα- είναι ανυπόγραφες, συνεπώς πρότεινε να αναγνωστούν και να κριθεί με την απόφαση για το αν θα ληφθούν υπόψη.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο δικαστήριο για την ίδια υπόθεση («μικρό Koriopolis» με Ψωμιάδη, Θ. Μητρόπουλο, Ριαβόγλου κλπ), οι ενστάσεις είχαν απορριφθεί και οι συνομιλίες λήφθηκαν υπόψη στο σύνολό τους.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει επί της πρότασης της εισαγγελέως, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη που έχει προγραμματιστεί η επόμενη συνεδρίαση. Αν κάνει δεκτή την πρόταση, το κατηγορητήριο για τους περισσότερους κατηγορούμενους θα ελαφρύνει καθοριστικά και ουσιαστικά δεν θα υπάρχει πλέον υπόθεση…

Διαβάστε ακόμη...