Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε τα επόμενα χρόνια

Από koe.org.gr: Στην αξιοπρεπή εμφάνιση, παρά την ήττα με 14-4 στάθηκαν τόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Βέργος, όσο και ο φουνταριστός της ομάδας, Δημήτρης Νικολαΐδης, τονίζοντας τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Παράλληλα στάθηκαν στην πολύ επιτυχημένη χρονιά που κλείνει για τους Θεσσαλονικείς, με τον προπονητή του δικέφαλου του Bορρά.
Πηγή: koe.org.gr
Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε τα επόμενα χρόνια


Πάνος Βέργος – Προπονητής ΠΑΟΚ: «Κάτι κάναμε. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό και τα καταφέραμε εάν κρίνει κανείς από τα κάτωθι γεγονότα: Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος ενόψει Final-6 του Champions League. Ο Ζάτοβιτς έπαιζε με τράβηγμα από τα πρώτα λεπτά, οι δύο κλασικοί αμυντικοί μας είχαν δύο ποινές από την αρχή της συνάντησης και υποχρεωθήκαμε να δώσουμε χρόνο σε πολλούς πιτσιρικάδες μας. Το 14-4 είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο ΠΑΟΚ κλείνει πολύ επιτυχημένα τη φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μπει σφήνα στο κατεστημένο. Ως οικοδόμημα είμαστε ίσως το πιο ισχυρό σωματείο στην Ελλάδα. Ήμασταν τέταρτοι στους άνδρες, δεύτεροι στους νέους άνδρες και έχουμε τύχη να πάρουμε τους τίτλους στους έφηβους και τους παίδες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προφυλαχθεί. Καμία ομάδα εκτός Αθηνών δεν αντιστέκεται και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί από όλους».

Δημήτρης Νικολαΐδης – Φουνταριστός ΠΑΟΚ: «Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γνωστές σε όλους. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Παίξαμε ανταγνωστικά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Τέτοιες ήττες μας κάνουν να νιώθουμε ενωμένοι και να βλέπουμε ένα μέλλον ευοίωνο για τον ΠΑΟΚ. Η χρονιά ήταν απόλυτα πετυχημένη. Χάσαμε την τρίτη θέση που θα ήταν ένα ιστορικό γεγονός για τον σύλλογο και ήρθαμε στο Final-4 έχοντας μια πολύ άσχημη κλήρωση απέναντι στον Ολυμπιακό. Με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο θα μπορούσαμε να παλέψουμε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...