"Καλύτερος ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή"

Απο paokrevolution.net : Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη φάση των τελικών ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ελγκέτα.
Πηγή: paokrevolution.net
"Καλύτερος ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή"

Για την απώλεια του τίτλου: «Κάναμε λάθη στο τέλος, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πέμπτο ματς. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο 100%. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σε όλα τα σπορ. Χάσαμε όμως τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε υπομονή. Εμείς είχαμε άγχος, νεύρα, αλλά τίποτε δεν γυρίζει πίσω. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός του χρόνου. Δεν ξέρω με ποιους παίκτες ή προπονητή, αλλά θέλω να πω καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και πιστεύω να κάνει μια καλή ομάδα, γιατί δεν πρέπει να αφήσει ότι έγινε φέτος να πεθάνει».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, για τον ίδιο: «Όταν λέει ένας προπονητής κάτι για μένα είναι σημαντικό και ωραίο. Ο Ελγκέτα ήταν από τους καλύτερους ακραίους στον κόσμο. Τον ευχαριστώ γιατί τα λόγια του. Πήγαν στην καρδιά μου. Ίσως δουλέψουμε μαζί στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις, πού και πώς. Είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Αυτό είναι σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...