«Δεν έκανε θέατρο ο Ίβιτς»!

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Δάρας, πρόεδρος του Πανιωνίου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 δυο μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν έκανε θέατρο ο Ίβιτς»!

Που το πάει ο Πανιώνιος; Θέλει την πρώτη θέση στα πλέι οφ; Σε ποιανού το ...άρμα είναι τελικά; Ο Χρήστος Δάρας έχει απάντηση για όλα! Αναφέρθηκε στον «δικέφαλο», στον Βλάνταν Ίβιτς και τόνισε ότι αν επιβληθούν οι τιμωρίες που προβλέπονται, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τα πλέι οφ.

Όσα είπε ο Χρήστος Δάρας στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έχει παντού φίλους και στο γήπεδο μας δεν γίνονται ποτέ επεισόδια. Ο Πανιώνιος είναι μια υγιής ομάδα, οι εννιά στους 10 είναι Έλληνες και νέα παιδιά και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαία η πορεία μας και το κάναμε δυο συνεχόμενες χρονιές. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί πάνω σε υγιές βάσεις και αγωνιστικές και οικονομικής εξυγίανσης».

Τελικά με ποιανού μέρος είναι ο Πανιώνιος; «Ο Πανιώνιος είναι με τον Πανιώνιο, είμαστε μόνοι μας και λειτουργούμε μόνοι μας. Φέτος δεν έχουμε χάσει από την ΑΕΚ, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραΐσκάκη, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη. Δεν μιλάω ούτε σαν πρόεδρος του Πανιωνίου ούτε σαν φίλος της ομάδας, μιλάω με τα αποτελέσματα που βλέπουμε όλοι. Αν ήμασταν άρμα κάποιου δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, δεν ζούμε από τον Πανιώνιο, ζούμε για τον Πανιώνιο»!

Που το πάει ο Πανιώνιος; «Το πάει μέχρι εκεί που το απολαμβάνει. Στόχος μας ήταν να βγούμε Ευρώπη. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, χωρίς άγχος προχωράμε και όσο αντέξουμε».

Αναφορικά με το περιστατικό που έγινε στη Λεωφόρο: «Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν αγαπάν τις ομάδες τους. Δεν έχει να κάνει με ομάδα, αυτοί δεν ανήκουν πουθενά. Τρώνε την... παντόφλα από την γυναίκα τους στο σπίτι και κάνουν εξυπνάδες στα γήπεδα. Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι, οι υγιείς φίλαθλοι που βρίσκονται δίπλα του πρέπει να τον συλλαμβάνουν επί τόπου και να τον δίνουν άμεσα στην αστυνομία».

Αναφορικά με την συμπεριφορά του Ίβιτς: «Οτιδήποτε δεχτείς στο κεφάλι σου, είτε είσαι σε στρες, είτε όχι, ο οργανισμός σου αντιδράει. Δεν θεωρώ ότι έκανε θέατρο ο κ.Ίβιτς».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε χωρίς άγχος, χωρίς σκοπιμότητα και για αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα. Σε ότι κατάσταση και είναι ο ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ! Και με την Κ20 να κατέβει δεν αλλάζει αυτό, όσες απώλειες και να έχει».

Ποιος είναι το φαβορί πλέον στα πλέι οφ; «Όλα θα εξαρτηθούν από τις τιμωρίες που θα πέσουν. Αν πέσουν οι ποινές που προβλέπονται ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο χέρι».

Διαβάστε ακόμη...