Ο Βασιλειάδης «κράτησε» τον Δρόσο εκτός της συνάντησης με τον Ινφαντίνο

Το SDNA αποκαλύπτει το παρασκήνιο που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις του Γ.Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Γ.Δρόσο βρίσκονται στο... κόκκινο!
Πηγή: sdna.gr
Ο Βασιλειάδης «κράτησε» τον Δρόσο εκτός της συνάντησης με τον Ινφαντίνο

Οι σχέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Γ. Δρόσο έχουν διαταραχθεί από την παραμονή του της τέλεσης του τελικού κυπέλλου, όταν ο Δρόσος φέρεται να παρέκαμψε τον Βασιλειάδη και να επικοινώνησε με το πρωθυπουργικό γραφείο ζητώντας να μην υιοθετηθεί η απόφαση περί αναβολής του τελικού.

Έκτοτε οι σχέσεις των δύο ανδρών μπήκαν στον πάγο.

Ο Βασιλειάδης έκοψε κάθε επικοινωνία με τον Δρόσο, ενώ φέρεται να του διαμήνυσε ότι «για μένα έχεις τελειώσει», θεωρώντας unfair τον τρόπο που ενήργησε ο πρόεδρος της ΠΔΕ.

Στην χθεσινή η συνάντηση του Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της FIFA και άλλα στελέχη, ο Βασιλειάδης φέρεται να ζήτησε και να κατάφερε μην είναι παρών ο Δρόσος, αλλά και ουδείς άλλος από την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, παρότι στην αλληλογραφία που είχε ανταλλαγεί πριν τη συνάντηση προβλεπόταν η παρουσία του Δρόσου.

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ έμεινε περίπου για τρεις ώρες σε διπλανό γραφείο και μόλις τελείωσε η συνάντηση τον φώναξαν για να του ανακοινώσουν το αποτέλεσμά της.

Διαβάστε ακόμη...