Ετσι θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στις εφέσεις για τους «τρεις»

Από metrosport.gr: Εφεση ασκεί ο ΠΑΟΚ για τις τιμωρίες των Σάκχοφ, Κρέσπο και Ουάρντα που επέβαλε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague.
Πηγή: metrosport.gr
Ετσι θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στις εφέσεις για τους «τρεις»

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης στους παίκτες του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στο επεισόδιο στην περιοχή του Παναθηναϊκού καθώς βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, λοιπόν, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague επέβαλλε ποινή τριών αγωνιστικών σε Σάκχοφ, Κρέσπο και Ουάρντα.

Το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα ασκήσει έφεση για την υπόθεση του Κρέσπο, επικαλούμενη ότι η αντιαθλητική συμπεριφορά (για την οποία κάνει λόγο η πειθαρχική της Λίγκας στην απόφασή της) τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι με τρεις, αλλά και για την υπόθεση του Σάκχοφ, για την οποία θα υποστηρίξει ότι ο Ουκρανός δεν γρονθοκόπησε, αλλά, απλώς, απώθησε τον αντίπαλό του.

Εάν, τελικά, ο ΠΑΟΚ δεν πετύχει κάτι με τις εφέσεις και οι τρεις παίκτες θα χάσουν τα δύο ματς απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...