Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη

Από sentragoal.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την πρόταση που έχει καταθέσει στην Ομοσπονδία για τη χρήση του instant replay στο ελληνικό πρωτάθλημα,
Πηγή: sentragoal.gr
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη

είναι έτοιμος να επαναφέρει και την παλαιότερη πρότασή του για ξένους διαιτητές, σε περίπτωση που τα πράγματα με τη διαιτησία δεν βελτιωθούν.

Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ, για να συζητήσει όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτα από όλα ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του Ιβιτς, ο οποίος όπως ήταν λογικό δεν συμμετείχε στη σύσκεψη, αλλά και το τι ακριβώς έγινε στη Λεωφόρο και οδήγησε στα επεισόδια και στη διακοπή του αγώνα.

Από όσα συζητήθηκαν σε αυτήν τη σύσκεψη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φαίνεται να επιμένει στην εφαρμογή του instant replay αλλά και στις αξιολογήσεις των διαιτητών. Και θεωρεί ότι εφόσον δεν υπάρχει βελτίωση, θα πρέπει να επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ για ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να προβληματίζεται από την έξαρση της βίας στο ποδόσφαιρο και θεωρεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψή της. Και αυτό αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τα... του οίκου του, στη συνέχεια να γίνουν θεσμικές προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα γήπεδα γενικότερα.

Μάλιστα συζήτησε με τους συνεργάτες του την ενδεχόμενη συμμετοχή όλων των φορέων σε πρωτοβουλίες ώστε να αντιμετωπιστεί η βία που προκαλείται από ΜΜΕ που εξυπηρετούν τους ιδιοκτήτες τους και φανατίζουν τους οπαδούς των ομάδων.

Για τον ΠΑΟΚ, στρατηγική είναι η νομιμότητα και η απαίτηση να ισχύει για όλους ό,τι προβλέπουν οι νόμοι και οι κανονισμοί.

Διαβάστε ακόμη...