Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό

Από paok24: Στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, υπήρξε επίθεση με κουτάκι μπύρας προς τον Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο οι «πράσινοι» προσπαθούν να απαξιώσουν το συμβάν λέγοντας… αερολογίες.
Πηγή: paok24.com
Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό


Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα υπήρξε αλήτικη επίθεση προς τον Βλάνταν Ίβιτς, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Την παραπάνω επίθεση την είδαν ΟΛΟΙ, μιας και υπάρχουν δεκάδες βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, λίγο μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να δείξει το… πραγματικό του πρόσωπο.

Και αυτό διότι, υπήρξε μεγάλη προπαγάνδα από τους ανθρώπους των «πρασίνων» (Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνου, Μαυροκουκουλάκη), οι οποίοι τόνισαν πως ο Ίβιτς δεν έπαθε και… τίποτα από την επίθεση που δέχτηκε, την ώρα που όλα τα βίντεο δείχνουν την πραγματική αλήθεια!

Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί κάτι το οποίο δείχνει και την διαφορά στον σύλλογο του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντί να καταδικάσει τα αίσχη που έγιναν, πάει να υποβαθμίσει το όλο θέμα!

Συγκεκριμένα, στις 02 Μαρτίου 2016 στο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, είχαν γίνει αρκετά, ενώ είχε πεταχτεί και το πλαστικό ποτήρι από την κερκίδ στον Μάρκο Σίλβα.

Η πρώτη ατάκα του Σαββίδη τότε ήταν «συγνώμη» καυτηριάζοντας και το γεγονός με τον Μάρκο Σίλβα και λέγοντας πως είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.

Χαρακτηριστικά τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τονίσει: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δε βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπρος. Όλα αυτά, προκαλούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα».

Αναμφίβολα, όλα τα παραπάνω, δείχνουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και ποιος… ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμη...