Αποδεκατίστηκε η άμυνα!

Από thessports: Κρέσπο, Σάκχοφ και Ουάρντα είδαν σήμερα το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Superleague να τους επιβάλλει την…απίστευτη ποινή των τριών αγωνιστικών (ιδίως για τον πρώτο), κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα τους στερηθεί σχεδόν μέχρι το τέλος των play off.
Πηγή: thessports.gr
Αποδεκατίστηκε η άμυνα!

Οι τρεις αναμένεται να είναι και πάλι διαθέσιμοι για τον Βλάνταν Ίβιτς στην τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, δηλαδή και πάλι σε αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Αν σε αυτούς προστεθεί και ο Ενρίκε, που με την κίτρινη που αντίκρισε στο χθεσινό παιχνίδι θα χάσει ένα από τα επόμενα παιχνίδια, τότε θα μιλάμε για τέσσερις απουσίες που μειώνουν αισθητά το «βάθος» του Ασπρόμαυρου πάγκου.

Μεγάλο «θέμα» ωστόσο δημιουργείται στο κέντρο της άμυνας, αφού μετά τον τραυματισμό του Βαρέλα που χάνει το υπόλοιπο των play off, η απουσία του Κρέσπο μειώνει στο…ελάχιστο τις λύσεις στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Ισπανός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Πανιώνιο (εντός και εκτός) και ΑΕΚ (εκτός), με τις μοναδικές διαθέσιμες επιλογές ως παρτενέρ του Μαλεζά να είναι οι Πούγγουρας και Χατζηϊσαΐας που δεν έχουν αγωνιστεί ιδιαίτερα φέτος.

Διαβάστε ακόμη...