«Αλητεία οι δηλώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού»

Από paok24.com: Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, όντας για διάφορους λόγους παρωδία και στα αγωνιστικά λεπτά που παίχτηκαν.
Πηγή: paok24.com
«Αλητεία οι δηλώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού»

Ο σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη για θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 , ξεκαθαρίζοντας ότι οι δηλώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που μιλούν για σχέδιο του ΠΑΟΚ να κερδίσει διαφορετικά το παιχνίδι αντί να καταγγέλλουν το περιστατικό με την μπύρα και να ψάχνουν τον ένοχο είναι δείγμα αλητείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τεβεκέλη:

Για τα επεισόδια που έγιναν χτες: Και χτες τα ζήσαμε και παλιά τα έχουμε ζήσει και φοβάμαι ότι θα τα ζήσουμε ξανά αυτά τα επεισόδια. Το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν πολεμικό. Υπήρχε πολύ εχθρική κατάσταση για τους διαιτητές και για κάθε υπόδειξη γινόταν της κακομοίρας. Ήταν προκατειλημμένοι οι οπαδοί γιατί μετά από τις ανακοινώσεις της ομάδας τους κάθε Κυριακή για αδικίες είναι λογικό ο κόσμος να ξεσηκώνεται. Οι περισσότεροι δεν τα πιστεύουν, οι λίγοι οι άρρωστοι δεν καταλαβαίνουν και συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Για το κλίμα που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός: Φέτος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει σε διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις, έχει ή δεν έχει δίκιο. Αν ήθελε να βγάζει παντού να βγάζει ανακοινώσεις θα μπορούσαν να βγάλουν ανακοίνωση για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε βάθος του Χουλτ, για το πέναλτι του Μολέντο, για την αποβολή του Μολέντο στο ματς με τον Πανιώνιο, η οποία αν δινόταν ο παίκτης δε θα αγωνιζόταν χτες. Είδαμε ακόμα και ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Για τα λάθη του Κομίνη: Δεν μπόρεσα να ξαναδώ τις φάσεις του αγώνα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ο Ενρίκε θα μπορούσε να έχει συνέχεια στη φάση κι αν ο τερματοφύλακας θα μπορούσε να τον καταλάβει. Σίγουρα δεν υπάρχει το παραμικρό στη δεύτερη κίτρινη του Ουάρντα, αυτό με γυμνό μάτι μπορώ να το πω. Ήταν μία κάκιστη ημέρα για την ελληνική διαιτησία.

Για τις ανακρίβειες του Κομίνη στο φύλλο αγώνα: Την ώρα που έφυγε από το γήπεδο δεν υπήρχε σύρραξη. Έφυγε ήρεμα από τους τελευταίους. Δεν μπορεί να πει φεύγω λόγω σύρραξης. Θα μπορούσε να βγάλει κίτρινες και κόκκινες στη μεγάλη περιοχή για το επιθετικό φάουλ που σφύριξε και στη συνέχεια να φύγω χωρίς συνθήκες σύρραξης. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα κυνηγήσει την υπόθεση, επιβάλλεται να την κυνηγήσει για να βγει η αλήθεια.

Για τα έγγραφα που υπολογίζονται από τους δικαστές στη λήψη μίας απόφασης: Δεν είναι μόνο το φύλλο αγώνα, είναι οι εκθέσεις της αστυνομίας των παρατηρητών και η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Για τις δηλώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που μιλούν για σχέδιο του ΠΑΟΚ να χτυπηθεί ο Ίβιτς: Είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Θα έπρεπε να ασχοληθούν με τον αλήτη που πέταξε το μπουκάλι και να δούμε μετά τι έγινε. Αυτοί προσπάθησαν να μιλήσουν μόνο για θέατρο. Το θετικό είναι ότι στα περισσότερα ραδιόφωνα μιλούν για αυτό τον αλήτη. Είναι αλητεία οι δηλώσεις για σχέδιο από τον ΠΑΟΚ. Ας σκεφτεί τι είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Για την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως χαλίφης ο ΠΑΟΚ: Δε θέλω να αναφέρω τη λέξη χαλίφης γιατί την έβγαλε μία ομάδα που δεν είχε τα άντερα να την αναφέρει για την ομάδα που την έσφαξε. Μιλάω για την Τρίπολη κι όσα είχαν γίνει τότε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να καθίσουν κάτω όλοι οι μεγάλοι να ασχοληθούν με τις ομάδες τους. Να δούμε τι λάθη κάνουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας. Υπάρχει μία πολύ κακή πενταετία για τη διαιτησία. Όσο κι αν το νομίζουμε δεν έχουν φύγει οι Σπάθες, οι Παππάδες, κανείς δεν παραιτείται. Τους αφήνουν να καταλάβουν ότι θα επιστρέψουν και δεν έχουν τα άντερα να παραιτηθούν. Μόνο ο Καλφόγλου είχε το θάρρος να παραιτηθεί γιατί ήταν παλικάρι κι έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Ας το σκεφτούν ξανά όσοι τον είπαν στημένο.

Για την ανάγκη να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ: Επιβάλλεται να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ. Θέλει χρόνο και δουλειά. Πρέπει οι παράγοντες να αφήσουν ήσυχους τους διαιτητές και να ασχοληθούν με τα λάθη των ομάδων τους. Ζούμε απίστευτα πράγματα που ασχολούμαστε με ένα ανάποδο άουτ κι ένα κόρνερ. Αυτό που έγινε στα παιχνίδια μας με τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Δε δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Χουλτ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε απλά για λάθος που ήταν στην κρίση του διαιτητή το οποίο θα έκανε εντελώς διαφορετική τη ρεβάνς στην Τούμπα και μετά με τον Παναθηναϊκό από το το 46 μέχρι το 70 να μην έχει ακουμπήσει την μπάλα στην Τούμπα είδαμε να στέκονται στην αποβολή του Χουλτ επειδή δήθεν θεωρούν ότι τους σφάξανε. Στον τελικό δεν ασχολείται κανείς με το πέναλτι που προηγείται στον Κρέσπο και μιλούν όλοι μόνο για το οφσάιντ στον Ενρίκε. Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη...