Διακοπή με ξεκάθαρους ηθικούς αυτουργούς

Από paokfc.gr: Σε ένα ντέρμπι, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, απόρροια των ανεπανάληπτων συνθηκών ντροπής, που διαμορφώθηκαν εις βάρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου, το σκορ έμεινε, στο 1-0 για τη 2η αγωνιστική των Play Offs της Super της League.
Πηγή: paokfc.gr
Διακοπή με ξεκάθαρους ηθικούς αυτουργούς

Αδιανόητες αποφάσεις του Κομίνη, σύρραξη, αποβολές, διακοπή αγώνος και τραυματισμός του προπονητή του Δικεφάλου είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία, που συνθέτουν την κατά τα άλλα ποδοσφαιρική συνάντηση των δύο ομάδων με την ευθύνη να πέφτει βαριά στους ώμους τόσο των φυσικών όσο δε πολύ περισσότερο των ηθικών αυτουργών.

Στα του... παιχνιδιού, επαναλαμβάνοντας το άσχημο ξεκίνημα της πρεμιέρας η ομάδα βρέθηκε μόλις στο 10ολεπτό πίσω στο σκορ, αφού ο Μπεργκ, εκμεταλλευόμενος μια αμυντική ολιγωρία, έδωσε προ κενής εστίας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Ασπρόμαυροι ανέβασαν την απόδοσή τους, καταγράφοντας την πρώτη τελική προσπάθεια στο 17' με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ενρίκε , το οποίο έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.

Τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε η πρώτη φάση, που έθεσε νέα δεδομένα στην εξέλιξη του αγώνα, αφού ο τερματοφύλακας των Πρασίνων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμά του στον Βραζιλιάνο εκτός περιοχής.

Στο φάουλ, που εκτελέσθηκε από τον Κάτσε , η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι της εστίας του νεοεισελθέντα Στιλ.

Έχοντας, ήδη, πάρει τον έλεγχο με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει στην προσπάθειά του να μετουσιώσει σε γκολ την και αριθμητική του, πλέον, υπεροχή.

Σημαντική ευκαιρία για να το πετύχει αυτό παρουσιάστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στον Κάμπος , ο οποίος, ωστόσο, δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Πρίγιοβιτς από δεξιά.

Μια ακατανόητη απόφαση του διαιτητή Κομίνη υποχρέωσε το Δικέφαλο να αγωνισθεί από το 51' με δέκα παίκτες, αφού απέβαλε με δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα για φάουλ τον Ουάρντα .

Το διαμορφωθέν σκηνικό κορυφώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν έπειτα από προσπάθεια του Κρέσπο για γκολ μπροστά στην εστία του Παναθηναϊκού, μια άκρως αντιαθλητική και προκλητική ενέργεια του Μπεργκ προς τον Ισπανό επέφερε τη σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Η ένταση μεταφέρθηκε στην κερκίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Βλάνταν Ίβιτς στο κεφάλι από ρήψη γεμάτου κουτιού μπύρας, ο αγώνας να διακοπεί στο 58' κι άπαντες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια.

Ακολούθησε διακομιδή με ασθενοφόρο του προπονητή του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο και πολύωρη διακοπή. Περιέργως και ενώ ο κανονισμός είναι σαφής, ο Κομίνης καθυστέρησε να ανακοινώσει την απόφαση της οριστικής διακοπής, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά για τις προθέσεις του.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Ο., Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Μαρινάκης, Ρέις, Κλωναρίδης, Μολίνς (23' Στιλ), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Λέοβατς , Κρέσπο , Μαλεζάς , Κίτσιου , Κάτσε (46' Μπίσεσβαρ ), Τσίμιροτ , Σάκχοφ , Ουάρντα , Ενρίκε (35' Κάμπος ), Πρίγιοβιτς .

Διαβάστε ακόμη...