Η… ισπανική ανάλυση για Κλάντον

Από ebasket.gr : Ο Κιθ Κλάντον έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος στον ΠΑΟΚ, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες το ebasket.gr στον "Δικέφαλο" τον θέλουν και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο ζήτημα αφού το κασέ του Αμερικανού έχει ανέβει. Αυτές τις μέρες σε ισπανική ιστοσελίδα "ανέβηκε" θέμα που αφορά τον Κλάντον, ένα αφιέρωμα για την αφεντιά του.
Πηγή: ebasket.gr
Η… ισπανική ανάλυση για Κλάντον

"Κλάντον, ο καλύτερος ριμπάουντ του ελληνικού πρωταθλήματος", αναφέρεται αρχικά και γράφεται μεταξύ άλλων πως "στην Ελλάδα έκανε την καλύτερη σεζόν του έχοντας 10,1 πόντους και 9,2 ριμπάουντ. Στο Champions League είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα του. Το ριμπάουντ αποτελεί το καλύτερό του χαρακτηριστικό. Εχει μεγάλη κίνηση στα πόδια, μπορεί με αρκετή ευκολία να κερδίσει αντίπαλό του.

Είναι εύσωμος σωματικά αλλά ταυτόχρονα κινείται εύκολα και γρήγορα και με το σώμα του μπορεί να πάρει πλεονέκτημα". Τονίζεται πάντως το... "φρικτό ποσοστό που έχει στις βολές με 36% ευστοχία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένα ποσοστό που θα πρέπει να βελτιώσει. Εχει πολλά πράγματα να βελτιώσει ακόμη. Αν καταφέρει να βελτιώσει κάποια πράγματα αμυντικά και κάποιες ελλείψεις επιθετικά, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν παίκτη-κέρδος τα επόμενα χρόνια". Επίσης "ανέβηκε" και το παρακάτω βίντεο...

 

Διαβάστε ακόμη...