Η ώρα του Γκόμεζ

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μια πανάξια κούπα του πρωταθλητή στο βόλεϊ και πλέον έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα του Γκόμεζ

Μπορεί μέχρι τις αρχές του Αυγούστου που θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας να υπάρχει αρκετός χρόνος, ωστόσο οι πρώτες σκέψεις για ανανέωση παικτών αλλά και... αποκτήσεις άλλων, έχουν ήδη ξεκινήσει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του PAOK24, υπάρχουν ήδη δυνατά ονόματα στην λίστα του ΠΑΟΚ τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ωστόσο το πρώτο που απασχολεί την διοίκηση είναι η θέση του διαγώνιου.

Εκεί, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και δεν είναι άλλος από τον Χάρι Γκόμεζ.

Ο έμπειρος αθλητής πέρασε πάρα πολλά την φετινή χρονιά, σε μια σεζόν που θα ήθελε όσο τίποτα να μπορούσε να βοηθήσει παραπάνω.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως και η στάση του ΠΑΟΚ απέναντι στο παίκτη, ήταν πέρα για πέρα επαγγελματική κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γκόμεζ και την οικογένεια του.

Άλλωστε και αυτός σαν οικογένεια του βλέπει τον ΠΑΟΚ και γι'αυτό είχε υπογράψει πέρυσι για δυο χρόνια.

Ο έμπειρος αθλητής έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του ενόψει της νέας σεζόν και το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά σημαντικό για το αν θα βρίσκεται εκεί που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.

Αυτή την ώρα εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο αθλητής θα είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν (το γεγονός ότι αργεί η έναρξη βοηθάει) και πλέον μένει να φανεί στην πράξη.

Διαβάστε ακόμη...