Τους πήραν χαμπάρι και οι Γάλλοι

Από inpaok: Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της γνωστής γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro» κάνει αναφορά στις κατηγορίες του Ολυμπιακού αναφορικά με την υπόθεση βιαιοπραγίας κατά των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά.
Πηγή: inpaok.com
Τους πήραν χαμπάρι και οι Γάλλοι

Ο τίτλος των Γάλλων είναι ο εξής: «Ο Ολυμπιακός κατηγορείται ξανά για βία»και στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως οι παίκτες της κρητικής ομάδας ισχυρίζονται πως χτυπήθηκαν από ανθρώπους του Ολυμπιακού μέσα στη φυσούνα του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Επίσης στο κείμενο γράφεται και για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Πράξεις βίας παρατηρήθηκαν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ίδιο στάδιο στα μέσα Απριλίου, όταν ο σύλλογος από τον Πειραιά ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1», γράφει η Le Figaro.

Οι Γάλλοι αναφέρθηκαν και στο θέμα των καμερών ασφαλείας, αφού στο εν λόγω άρθρο τονίζεται:

«Πολλές απόψεις ακούστηκαν για το τι συνέβη στη φυσούνα στον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά οι κάμερες ασφαλείας δεν ήταν ικανές να δώσουν μια σαφή εικόνα για το τι συνέβη.

Το κείμενο κλείνει λέγοντας πως ο Ολυμπιακός την γλύτωσε πολύ φθηνά, αφού αν και θα μπορούσε να τιμωρηθεί με -6 βαθμούς τελικά απλά του επιβλήθηκε πρόστιμο το οποίο μειώθηκε και αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε ακόμη...