Οι τρεις μάρτυρες κόντρα στους 15!

Από paok24.com : Οι αντικρουόμενες καταθέσεις στην υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς
Πηγή: paok24.com
Οι τρεις μάρτυρες κόντρα στους 15!

Τι θα ακολουθήσει στο τεράστιο θέμα που άνοιξε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Έφθασε η ώρα! Μετά από πολύ καιρό, ανοίγει και σε αθλητικό επίπεδο η δικαστική διαμάχη για όσα έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Σε ένα παιχνίδι όπου οι Κρητικοί προηγούνταν 0-1 στο ημίχρονο και τελικά έχασαν 2-1, αφού όμως στη διάρκεια της ανάπαυλας έχουν καταθέσει ότι δέχθηκαν επιθέσεις από ανθρώπους που φορούσαν ρούχα του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να απολογηθεί. Ο Ολυμπιακός που ως όπλο έχει τις τρεις καταθέσεις παικτών του Πλατανιά, ότι δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερα πέρα από μία μικρή ένταση.

Σε αυτή την περίπτωση ενδιαφέρον έχει η αριθμητική διαφορά μαρτύρων (περίπου 15 από τη μία και τρεις από την άλλη) η ακρίβεια των καταθέσεων, οι λεπτομέρειες που ο καθένας κατέθεσε και φυσικά τα πιθανά κίνητρα μερικών μαρτύρων. Θυμίζουμε ότι οι τρεις που αρνούνται ότι έγινε κάτι, είναι οι Μανούσος (απομακρύνθηκε ήδη από τον Πλατανιά) Μπανανά (με εκπρόσωπο τον Ισά) και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Κύργιας!

Η υπόθεση θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όσα καταγγέλλονται είναι πρωτοφανή και όλοι καταλαβαίνουν ότι μετά από όλα αυτά, σε μία χώρα όπου τηρούνται οι νόμοι, το μέλλον του Ολυμπιακού στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου βέβαιο.

Διαβάστε ακόμη...