Μεγάλη συγκίνηση και ποδοσφαιρική ΄ιστορία΄ στον αγώνα των παλαιμάχων Βέροιας- ΠΑΟΚ

Απο laosnews.gr : Πολύ μεγάλη η συμμετοχή παικτών και παλαιών παραγόντων στον φιλικό αγώνα παλαιμάχων που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΟΚ.
Πηγή: laosnews.gr
Μεγάλη συγκίνηση και ποδοσφαιρική ΄ιστορία΄ στον αγώνα των παλαιμάχων Βέροιας- ΠΑΟΚ

Η παρουσία τόσων ανθρώπων έδειξε οτι υπάρχει εκτίμηση μεταξύ των παλαιών παικτών και φυσικά είναι σημαντικό που συναντιούνται και για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και για σύσφιξη των σχέσεων.

Η εκδήλωση στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό το αναγνώρισαν και οι φιλοξενούμενοι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δείπνο που έγινε έπειτα.

Όμως εκτιμήθηκε πολύ από συγγενείς και φίλους η απόφαση της διοίκησης των παλαιμάχων της Βέροιας να ψαλεί από τον πατέρα Σωσίπατρο επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ανθρώπων (προέδρων και παικτών) που έφυγαν από τη ζωή. 

Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι απονομές των πλακετών σε παίκτες του ΠΑΟΚ και της Βέροιας, αλλά και σε χορηγούς της ομάδας των παλαιμάχων.

Πρώτη πλακέτα δόθηκε στον "Μεγαλέξανδρο" του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργο Κούδα, από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Βέροιας Τάκη Παπατζίκο.

Ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ είπε τα εξής. "Δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία οι πλακέτες και τα κύπελλα όσο που βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους."

Την πλακέτα στον Χρήστο Τερζανίδη απένειμε ο Χρήστος Υφαντίδης που υπήρξε συμπαίκτης με τον άσσο του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η απονομή του προπονητή της Βέροιας του Γιώργου Χατζάρα στον παίκτη με το καλύτερο ήθος στους αγωνιστικούς χώρους, τον Κούλη Αποστολίδη. Στη συνέχεια ο Θωμάς Παπαδόπουλος τίμησε τον Κώστα Ιωσηφίδη, ενώ ο Άγγελος Σπυρίδων έδωσε την πλακέτα προς τιμήν του Σταύρου Σαράφη -που έλειπε- στον Φιλώτα Πέλλιο, πρόεδρο των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ.

Σε τοπικό επίπεδο η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώτο αρχηγό της Βέροιας Θέμη Θεοδωρίδη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης τίμησε την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια τιμήθηκε με πλακέτα από τον Παναγιώτη Μιχαηλίδη ο γιατρός και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιάννης Μουρτζίλας για την πολύτιμη βοήθεια προς στους παλαίμαχους της Βέροιας.

Πολλές οι παρουσίες στην κερκίδα

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και θυμήθηκαν παλιές όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων.

Αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι στην κερκίδα όπου μεταξύ των άλλων διακρίναμε και τις συζύγους παικτών που έφυγαν από τη ζωή.

Για την ιστορία να αναφέρουμε και τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες.

ΓΑΣ -ΠΑΕ Βέροια (προπονητής Γιώργος Χατζάρας): Χωλόπουλος (Κοταρίδης) Μίλης, Μελετίδης, Κελεσίδης, Παπανώτας, Τρούπκος Θωμάς, Υφαντίδης, Ελευθεριάδης, Χωματάς, Σαββίδης, Μαντζιαρίδης, Νατσούρας, Τσιούχας, Κεσίδης Ταντής, Αδαλόγλου, Αντωνίου, Χαραλαμπίδης, Φουλατσικλής, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος Σ. Σταφυλίδης.

ΠΑΟΚ (προπονητής Γιώργος Κούδας): Γκιτσιούδης, Αργυρόπουλος, Σαμαράς, Μήτογλου, Αργυρίου, Καπουσούζης, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Τουρσουνίδης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Χόρχε, Λαγωνίδης, Βουτσιάς, Κουρτσαλίδης. Συνοδοί Αποστολίδης, Τερζανίδης, Πέλλιος.

Διαιτητής ο Μπάμπης Σουκιούρογλου.

Διαβάστε ακόμη...