Κουτρουμπής-Μέστο κανονικά με ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Εδωσαν το «παρών» Κουτρουμπής και Μέστο στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», την Τρίτη η κρίσιμη μέρα για τον Κουλιμπαλί.
Πηγή: inpaok.com
Κουτρουμπής-Μέστο κανονικά με ΠΑΟΚ

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις περιπτώσεις του Γιώργου Κουτρουμπή και του Τζιαντομένικο Μέστο, οι οποίοι ήταν σαφώς καλύτερα σήμερα και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Λεωφόρο. Για τον Μέστο, ωστόσο, υπάρχει ένα ρίσκο να αγωνιστεί από τη στιγμή που υπέστη διάσειση στη Νέα Σμύρνη.

Οσον αφορά τον Κουλιμπαλί, καθοριστική μέρα είναι η Τρίτη καθώς θα δοκιμάσει να προπονηθεί κι αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αντιθέτως, δεδομένα εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ζέκα και οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Λουντ και Τελάντερ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και πιεστικά παιχνίδια. Ο Κουλιμπαλί παρέμεινε κλινήρης, ο Βιγιαφάνιες έκανε θεραπεία και οι Λουντ, Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό.

Διαβάστε ακόμη...