Χριστοδουλόπουλος και οικοδομή…

Από paok24.com : Η μεγάλη ιστορία ΠΑΟΚ-Λάζαρου-οπαδών και τα αρκετά επεισόδια αυτής
Πηγή: paok24.com
Χριστοδουλόπουλος και οικοδομή…

Δέκα χρόνια κόντρας και έντασης με αυτόν τον ποδοσφαιριστή

Η κερκίδα τον αποδοκίμαζε με υβριστικό σύνθημα, εκείνος γύρισε και έκανε χειρονομία και... αυτή η κόντρα συνεχίστηκε! Ήταν ένα ακόμη επεισόδιο...

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ξεκάθαρα ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ποδοσφαιριστές για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε έντονα χθες στην Τούμπα, αλλά και στον τελικό του Βόλου.

Γιατί άραγε τόσα χρόνια, τόσο μεγάλης έντασης;

Ο ΠΑΟΚ άνδρωσε τον Χριστοδουλόπουλο ποδοσφαιρικά, ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί και αυτό ξεκίνησε από το 2004, όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν 18 χρονών. Το 2005-2006 ο Χριστοδουλόπουλος έγινε πρωταγωνιστής και σε 29 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ. Τότε όμως προέκυψε το πρόβλημα. Ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι τον παίκτη θέλει η Λίβερπουλ, ο Λάζαρος έκανε ένα ταξίδι στην Αγγλία, πίεσε πάρα πολύ για να φύγει, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πείστηκαν και δεν ενέδωσαν. Ουσιαστικά τότε, κανείς στον ΠΑΟΚ δεν πίστεψε αυτό το ενδιαφέρον και υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω... (Φήμες κάνουν λόγο για ένα έγγραφο που ανέφερε οτι για τον παίκτη δίνουν 600 χιλιάδες ευρώ).

Ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε, έμεινε μακριά από την ομάδα και τότε έγινε αυτή η περιβόητη δήλωση ότι... «καλύτερα να πάω στην οικοδομή για να δουλέψω, παρά να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Αυτό ήταν! Πρόκειται για μία δήλωση που «έγραψε», που έμεινε στην ιστορία, που θα συνοδεύει την καριέρα του παίκτη για πάντα.

Η δήλωση προκάλεσε πολλά επεισόδια. Κάποτε στο Κορδελιό (εκείνη τη δύσκολη περίοδο) ΠΑΟΚτσήδες βρήκαν τον Λάζαρο και του πήγαν μία φανέλα της Λίβερπουλ για να βάλει ένα αυτόγραφο! Ήταν δύσκολη βραδιά για τον ίδιο...

Λίγους μήνες μετά όμως (επί διοίκησης Βεζυρτζή) και πάλι οπαδοί του ΠΑΟΚ μεσολάβησαν για να επιστρέψει! Αυτό και έγινε με τον Χριστοδουλόπουλο να παίζει εφτά ματς το 2006-2007 και άλλα 26 την επόμενη σεζόν. Μία καλή χρονιά του που έφερε και προτάσεις στον ΠΑΟΚ. Προτάσεις και από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Άλλο πρόβλημα εκεί...

Ο παίκτης ήθελε Ολυμπιακό (και πίεζε γι' αυτό) ο ΠΑΟΚ όμως είχε καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Η προσπάθεια να πεισθεί ο παίκτης να αλλάξει γνώμη ήταν μεγάλη... (Τελικά ο ΠΑΟΚ αντί για 600 που θα έπαιρνε, έφθασε τη μεταγραφή σε εξαπλάσια-εφταπλάσια μεγέθη και μάλιστα για παίκτη για τον οποίο πάντα θα υπήρχε ένα θέμα με την κερκίδα).

Ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, κάθε φορά που αγωνίζονταν με τον ΠΑΟΚ αποδοκιμάζονταν, έφυγε στην Ιταλία και φέτος επέστρεψε στην ΑΕΚ. Αλήθεια είναι ότι το θέμα... κάπου είχε ατονήσει, κάπου ξεχάστηκε. Όλα αυτά μέχρι τον τελικό.

Ο διεθνής Έλληνας δεν άντεξε την ήττα! Έκανε πολλές χειρονομίες, αποδοκιμάστηκε εκ νέου στην απονομή, εκεί άρχισε να φωνάζει και στον Βρύζα κάνοντας μερικές ακόμη περίεργες κινήσεις με τα χέρια του!

Όλοι τον είδαν... Το πρόβλημα μεγάλωσε εκ νέου...

Όλα αυτά οδήγησαν στα χθεσινά, στις αποδοκιμασίες και στη δική του κίνηση με την οποία το μόνο που κατάφερε είναι να ρίξει λάδι στη φωτιά...

Διαβάστε ακόμη...