Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός» (audio)

Απο metrosport.gr : Στον αέρα του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε την άνευρη εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την εικόνα που είχε στον τελικό Κυπέλλου.
Πηγή: metrosport.gr
Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός» (audio)

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν κακό. Όχι αναμενόμενο. Πραγματικά περιμέναμε χθες η εικόνα τουλάχιστον της ομάδος να είναι άλλη, γιατί ήταν κάτι σαν εορταστική η όλη κατάσταση. Εγώ θα σταθώ και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι αν η ομάδα μας είχε πάρει την νίκη, σε συνδυασμό με το άλλο ματς, θα ήταν με το ένα πόδι στην πρώτη θέση. Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας στο σύνολο ήταν κακή, κάτω του εαυτού της. Δυστυχώς χάθηκε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα τα δικά μας. Μέσα στην Τούμπα, ο κόσμος ήρθε να πανηγυρίσει και το Κύπελλο και την έναρξη των Play off, δυστυχώς όμως η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν ανησυχεί λόγω της συχνότητας των αγώνων και της μικρής μεταξύ τους απόστασης: «Δεν υπάρχουν τα περιθώρια ώστε ο προπονητής να αλλάξει πράγματα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει αυτή την στιγμή είναι να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει κούραση, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα Κυριακή – Τετάρτη και γι’ αυτό είπα και πριν ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τους τρεις βαθμούς τα περιθώρια θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα υπήρχε και το περιθώριο ίσως μίας άλλης απώλειας. Αυτή τη στιγμή έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα, πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει την Τετάρτη να πάρει σίγουρα θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Πλέον κοιτάς τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες και κατά κύριο λόγο η ΑΕΚ».

Για τον εγωισμό των παικτών του ΠΑΟΚ και την απάντηση που δεν έδωσαν: «Αυτά είναι όλα για κατανάλωση. Ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, άσχετα αν ήταν οφσάιντ, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, αλλά σίγουρα ήταν πολύ καλύτερος αν και ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Ήταν όμως η καλύτερη ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου. Χθες αντίθετα δεν ήταν καθόλου καλός και η ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε την νίκη. Χθες πραγματικά η εικόνα της ομάδας ήτανε πολύ στενάχωρη και απογοητευτική».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...