«Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, έχει πάρει προβάδισμα, αλλά είναι πολύ νωρίς»

Από sdna.gr: Προβάδισμα στην ΑΕΚ για την κατάληψη της πρώτης θέσης των Play – Off, έδωσε με δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πανιώνιο τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Παναχαϊκή.
Πηγή: sdna.gr
«Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, έχει πάρει προβάδισμα, αλλά είναι πολύ νωρίς»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μίλησε για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα επί του ΠΑΟΚ (1-0), τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για την κατάληψη της πρώτης θέσης, αλλά και την επιστροφή της Παναχαϊκής στην Stoiximan.gr Football League της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διοργάνωση των πλέι οφ και την ΑΕΚ που δείχνει να είναι πλέον το προβάδισμα για την πρωτιά: «Μιλάμε για μία μικρή διοργάνωση, με τα παιχνίδια να είναι πολύ κοντά, είναι πολύ κουραστικό και υπάρχει πολύ ζέστη. Η ΑΕΚ έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά είναι πολύ νωρίς...»

Για την εικόνα της ΑΕΚ στη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα: «Περίμενα ότι η ΑΕΚ θα είναι καλή. Μετά την έλευση του νέου προπονητή έχει βελτιωθεί πολύ ως ομάδα. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Καλή εμφάνιση και δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ.
Αν παρατηρήσουμε δεν υπήρχαν δηλώσεις πολλές από τους παίκτες της ΑΕΚ, η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και έβγαλε στο γήπεδο αυτό που έπρεπε για να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...