Χιμένεθ: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

Από thessports.gr: Το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League έβαλε ως στόχο ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την νίκη της ομάδας του στην Τούμπα που την έφερε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play off.
Πηγή: thessports.gr
Χιμένεθ: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Για την προσέγγιση της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι: «Το παιχνίδι του κυπέλλου αποτελεί παρελθόν. Δεν παίξαμε καλά ούτε εμείς, ούτε ο ΠΑΟΚ. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έδωσα συγχαρητήρια και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Είχαμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, έπαιζε στην έδρα του και αύξησε σε κάποια σημεία την πίεση».

Για το κύπελλο και αν η σημερινή νίκη ήταν «απάντηση» για τον χαμένο τελικό: «Όχι. Το κύπελλο το κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Τέλος. Δε μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά για πλέι οφ. Κάθε παιχνίδι είναι ένας διαφορετικός κόσμος».

Για την πρώτη θέση και αν είναι η τύχη στα χέρια της ΑΕΚ: «Μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί. Παίζουνε οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για το champions League».

Αν θα άλλαζε τη νίκη αυτή με το κύπελλο: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να διαλέξεις. Εγώ αυτό που έμαθα είναι πως μετράει το επόμενο παιχνίδι και όχι το προηγούμενο».

Διαβάστε ακόμη...