«Το πήραμε με το σπαθί μας»

Από paok24: Σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο πασαδόρος του Δικεφάλου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη συνεργασία του με τον Στάροβιτς, αλλά και το μέλλον του.
Πηγή: paok24.com
«Το πήραμε με το σπαθί μας»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε σερβική ιστοσελίδα ο Βλάντο Πέτκοβιτς.

Ο Σέρβος πασαδόρος του Δικεφάλου ανέφερε σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου: «Νιώθω πραγματικά υπέροχα, ειδικά επειδή το πέμπτο και καθοριστικό ματς ήταν μέσα στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοι είχαν στον πάγκο τον Σλόμπονταν Μπόσκαν και την υποστήριξη των οπαδών τους, όμως εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Μπήκαμε στο ματς με τόλμη και κερδίσαμε το πρωτάθλημα με το σπαθί μας».

Για τη συνύπαρξη του με τον Στάροβιτς, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας σχολίασε: «Ο Στάροβιτς ήρθε στην ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, και αμέσως έδειξε τις ικανότητες του. Είχαμε μια άψογη συνεργασία οι δύο μας γιατί γνωριζόμαστε καλά από την εθνική Σερβίας. Εκτός από εμάς όμως, η ομάδα είναι αρκετά έμπειρη, με τον Ντάντε, τον Σακόγλου, τον Σαφράνοβιτς, τον Ανδρεάδη, τον Τακουρίδη, με τον καθένα να έχει βάλει την δική του σφραγίδα σε αυτή την επιτυχία».

Όσον αφορά το μέλλον του απάντησε: «Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά δεν έχω αποφασίσει τίποτα ακόμη. Αφήνω πίσω μου μια επίπονη σεζόν, πρώτα από όλα θέλω να ξεκουραστώ και για το μέλλον μου υπάρχει χρόνος».

Διαβάστε ακόμη...