Πρόκριση στους «8»

Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-1 του Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο των Κουφαλίων, υπό το βλέμμα 200 θεατών.
Πηγή: acpaok.gr
Πρόκριση στους «8»

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Μόλις στο 11’ η Χατζηγιαννίδου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, με τις «Ασπρόμαυρες» να πιέζουν και για δεύτερο τέρμα, αλλά η ατυχία και η απροσεξία στάθηκαν εμπόδια για να το καταφέρουν.

Στο 67’ η Μάρκου με λόμπα σε τετ α τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην αμέσως επόμενη φάση, «μίλησε» ο νόμος του ποδοσφαίρου, με την Πλέσιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 για τις «κίτρινες».

Στο 73’, ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο δοκάρι, όταν σε σουτ της Ζέρβα η μπάλα τράνταξε την εστία των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, οι αθλήτριες του Αλέξη Τασούλη ενέτειναν τις προσπάθειές τους και με γκολ της Μάρκου στο 84’ πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης.

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά (85’ Στράντζαλη), Μπράμε, Μάρκου, Γεωργίου, Σακελλάρη (75’ Κακαμπούκη), Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς (90+2 Δοϊρανλή), Ζέρβα.

Διαβάστε ακόμη...