Φάκελος… Γκαράς

Από paok24.com : Οι πρώτες σκέψεις, το περσινό καλοκαίρι και τα τρία χρόνια
Πηγή: paok24.com
Φάκελος… Γκαράς

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει πανάξια το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Volley League και πλέον αρχίζει η συζήτηση για το νέο ρόστερ της ομάδας.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για να σημειώσουμε ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι πρώτες σκέψεις ήδη γίνονται και σιγά σιγά φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το... τοπίο.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας που βρίσκεται τρία συνεχόμενα χρόνια στο τμήμα είναι ο Δημήτρης Γκαράς.

Ο έμπειρος λίμπερο έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και μένει να φανεί εάν η διοίκηση θα προχωρήσει στην ανανέωση του.

Με τον έμπειρο αθλητή δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση μέχρι τώρα, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για όσους θυμούνται το... πρόσφατο story του καλοκαιριού αλλά και για όσους δεν... θυμούνται, η ανανέωση του τελευταίου είχε περάσει από... χίλια κύματα.

Και αυτό διότι μετά την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος, ο έμπειρος λίμπερο είχε αξιώσει όπως είναι λογικό ένα καλύτερο συμβόλαιο από την ομάδα.

Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει κινήσεις για να αποκτήσει τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου που αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα, είχε φτάσει μέχρι και να πάρει το «ναι» από τον παίκτη, ωστόσο η υπόθεση στη συνέχεια είχε ναυαγήσει.

Αιτία ήταν το γεγονός πως ο παίκτης ήθελε στο τέλος να παραμείνει στην Γαλλία καθώς συνδύαζε και τις σπουδές του εκεί (ήθελε να πάρει και την γαλλική υπηκοότητα), με τον ΠΑΟΚ να γυρνάει και πάλι στην περίπτωση του Δημήτρη Γκαρά.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πέρυσι το καλοκαίρι ο Γκαράς ήταν στην Θεσσαλονίκη για τους αγώνες του World League με την Εθνική και μεταξύ άλλων είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Δικέφαλος, δεν τον επέλεξε για τη 3η σερί σεζόν.

Τα πάντα όμως είχαν αλλάξει στη συνέχεια και είχε βρεθεί έστω και αργά, η «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του PAOK24, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται την ανανέωση του παίκτη και μένει να φανεί αν φέτος θα έχουμε μια πιο σύντομη συμφωνία.

ΥΓ. Μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις υπάρχει αρκετός χρόνος, ωστόσο μέσα από το PAOK24 θα σημειώνουμε τα πάντα, μέχρι να κλείσουν οι νέοι ή παλιοί παίκτες στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...