Δράση ξανά στο Παλατάκι

Απο inpaok.com : Περίπου δέκα ημέρες μετά την τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και τον αγώνα των Play Offs με τον Άρη κι η δράση για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται στο Παλατάκι, από την ερχόμενη Δευτέρα (15/5).
Πηγή: inpaok.com
Δράση ξανά στο Παλατάκι

Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν νεαροί παίκτες από την εφηβική ομάδα αλλά και όσοι από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας έχουν συμβόλαιο και βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Για τους τελευταίους, οι προπονήσεις αυτές δεν είναι δεσμευτικές, αφού βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Μαΐου κι απομένει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.

Μετά και την οριστικοποίηση της παρουσίας του Δικεφάλου στους ομίλους του Basketball Champions League για δεύτερη χρονιά, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν σε περίπου πέντε μήνες.

Όπως είναι φυσικό, πολύ μεγάλη σημασία θα έχουν οι προπονήσεις αυτές για τους παίκτες της εφηβικής ομάδας, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλονίκης, καθώς κάποιοι από αυτούς είναι πιθανό να υπογράψουν σύντομα τα πρώτα τους επαγγελαματικά συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο προανήγγειλε πριν από καιρό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Διαβάστε ακόμη...