«Χάρηκα για τον Σαββίδη, του αξίζει και το πρωτάθλημα»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης
Πηγή: metrosport.gr
«Χάρηκα για τον Σαββίδη, του αξίζει και το πρωτάθλημα»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, και μίλησε για το Κύπελλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή αλλά και τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ: «Δεν έγινε καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους. Τον τελικό αμαύρωσαν τα επεισόδια που έγιναν πριν το παιχνίδι, όταν έμπαινα στο γήπεδο έβλεπα οικογένειες να φεύγουν από το γήπεδο. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να βλέπουμε σαν γιορτή αυτές τις εκδηλώσεις. Ολοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, περιμένουμε να έρθει το σαββατοκύριακο για να δούμε ποδόσφαιρο. Είναι ένα μικρό κομμάτι ανεγκέφαλων που κάνουν επεισόδια. Αν δούμε ότι και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν λιγότερα επεισόδια στις έδρες τους, προσπαθούν να μειώσουν τη βία».

Για το τι σημαίνει η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Χάρηκα για τον κ.Σαββίδη που γεύτηκε ένα τίτλο μετά από 5 χρόνια που βρίσκεται εδώ. Αυτό που μένει είναι να γευτεί και τον τίτλο του πρωταθλητή μετά το 1985 που το κατέκτησε τελευταία φορά. Ειδικά για αυτόν τον άνθρωπο χάρηκα που το πήρε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Ο Δικέφαλος έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά. Η επόμενη χρονιά θα είναι μια χρονιά-σταθμός, με την κατάλληλη ενίσχυση. Βλέπουμε ότι αυτός ο τίτλος δίνει ψυχολογία στη διοίκηση, στον προπονητή και στους παίκτες. Φυσικά πήρε ψυχολογία και ο κόσμος του ΠΑΟΚ αλλά και όλης της Ελλάδας γιατί βλέπουν τον Δικέφαλο να δυναμώνει. Θα εξαρτηθούν πολλά από τη θέση που θα τερματίσει στα πλέι οφ, γιατί αν βγει πρώτος θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή: «Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί έναντι της ΑΕΚ, είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει με τη δύναμη του κόσμου της. Φυσικά και η ΑΕΚ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει παίκτες όπως ο Αραούχο, ο Χριστοδολόπουλος και ο Γιόχανσον που κάνουν την διαφορά. Ο Ιβιτς ξέρει την ΑΕΚ και είναι διαβασμένος. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για το αποτέλεσμα γιατί με νίκη θα πάρει και άλλη ψυχολογία αφού θα φτάσει τους 5 βαθμούς και θα αφήσει την ΑΕΚ πίσω.».

Για το αν καλή ψυχολογία του ΠΑΟΚ και οι 2 βαθμοί είναι πλεονέκτημα για την 1η θέση: «Σαφώς και μετράει. Μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ αρκεί να μην έχει τραυματισμούς και απουσίες με κάρτες. Τον Γενάρη ενισχύθηκε με Ουάρντα, Πρίγιοβιτς και Ενρίκε και έχει ένα πλήρες ρόστερ και θεωρώ ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει την 1η θέση».

Διαβάστε ακόμη...