«Δεν έγιναν επεισόδια στις 20.44, αν μου το ζητήσουν θα καταθέσω» (audio)

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος εκτέλεσε χρέη β’ παρατηρητή στον τελικό Κυπέλλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν έγιναν επεισόδια στις 20.44, αν μου το ζητήσουν θα καταθέσω» (audio)

Ο κ. Διακοφώτης επιβεβαίωσε τη συμπληρωματική έκθεση του Νίκου Βακάλη, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε διατεθειμένος να καταθέσει στην αθλητική δικαιοσύνη αν του το ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε άλλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επεισόδια στον τελικό και την έκθεση του παρατηρητή: «Οι ομάδες δεν βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα των επεισοδίων. Ο μόνος από τους αξιωματούχους του αγώνα στο γήπεδο ήμουν εγώ. Αν υπήρχαν επεισόδια στις 20.44 δεν θα ξεκινούσε ποτέ το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρος ο κόσμος. Πάνω στην κούραση και την ένταση που είχαμε έγινε αυτό το ανθρώπινο λάθος από τον κ. Βακάλη. Δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητα ή κάτι τέτοιο».

Για το ότι ο Σιμιτζόγλου αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση: «Πιστεύω ότι θα καταπέσει, μαρτυρίες τόσο της αστυνομίας και δική μου. Αν με καλέσουν θα καταθέσω την πραγματικότητα. Πότε ξεκίνησαν και πότε τελείωσαν. Και ο ΠΑΟΚ να με καλέσει να καταθέσω δεν έχω πρόβλημα. Αν μου το ζητήσουν, βεβαίως να καταθέσω».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Διακοφώτης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...