Αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση ο Σιμιτζόγλου!

Απο metrosport.gr :Αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση ο Σιμιτζόγλου!
Πηγή: metrosport.gr
Αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση ο Σιμιτζόγλου!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε εις γνώση του τη συμπληρωματική έκθεση, όταν συνέταξε τη δίωξη, προτίμησε, όμως, να την αγνοήσει.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (11/05) από την ΕΠΟ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Με βάση το κατηγορητήριο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαρύτερη τιμωρία από την Ένωση, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά κλήθηκε και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Βεβαίως, η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή Νίκου Βακάλη απαλλάσσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η διατύπωση του κατηγορητηρίου εκ μέρους του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα δείχνει πως η συμπληρωματική έκθεση δεν ελήφθη υπόψη.

Αυτό που προκύπτει σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Metropolis 95.5, είναι πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε εις γνώση του τη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή όταν συνέτασσε τη δίωξη, προτίμησε, όμως, για τους δικούς του λόγους να την αγνοήσει. Την πέταξε, κοινώς, στα… σκουπίδια.

Διαβάστε ακόμη...