Ασκεί δίωξη κατά Ολυμπιακού ο Σιμιτζόγλου!

Απο metrosport.gr : Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενεργοποιήθηκε άμεσα ασκώντας δίωξη κατά των δύο ΠΑΕ για εκτεταμένα επεισόδια πριν τον τελικό στο Πανθεσσαλικό.
Πηγή: metrosport.gr
Ασκεί δίωξη κατά Ολυμπιακού ο Σιμιτζόγλου!

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα του αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς που καταγγέλθηκαν εξ αρχής από τους Κρητικούς έπρεπε να περάσει σχεδόν ενάμισης μήνας.

Όπως και να έχει, πάντως, ήρθε η ώρα για να πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση τον δρόμο για την αθλητική δικαιοσύνη. Μετά τις μαρτυρικές καταθέσεις 15 μελών της αποστολής του Πλατανιά που έζησαν τον εφιάλτη στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έστω και με αρκετή καθυστέρηση αποφάσισε να ενεργοποιηθεί.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Metropolis 95.5 και η εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα ασκήσει δίωξη κατά του Ολυμπιακού πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα (15/05).

Αυτό σημαίνει πως πέραν του ποινικού σκέλους της υπόθεσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καθίσει στο σκαμνί της αθλητικής δικαιοσύνης για όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά.

Διαβάστε ακόμη...