ΠΑΟΚ για κατηγορητήριο: «Οι ομάδες δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων»

Από sdna.gr:Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως από τη στιγμή οι ομάδες δεν ήταν παρούσες την στιγμή των επεισοδιών, καθώς βρίσκονταν καθοδόν για το γήπεδο, δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα επεισόδια.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ για κατηγορητήριο: «Οι ομάδες δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων»

Μετά την Πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση σχετικά με τα όσα αναφέρει το κατηγορητήριο.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως όπως αποκάλυψε το SDNA, ο παρατηρητής του τελικού, Νίκος Βακάλης, με συμπληρωματική του έκθεση διόρθωσε το σημείο που ανέφερε - λανθασμένα - εισβολή και συμπλοκή των οπαδών του ΠΑΟΚ με την ΕΛ.ΑΣ. στις 20.44.

Στον Δικέφαλο, τονίζουν πως τα όποια επεισίδια έγιναν αρκετή ώρα πριν την άφιξη των δύο αποστολών στο γήπεδο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να θεωρηθούν ως εκτεταμένα, από τη στιγμή που απουσίαζαν οι ομάδες.

Μάλιστα, αυτό στον ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως αποδεικνύεται και μέσα από τα βίντεο και τις εκθέσεις των παρατηρητών, αλλά και τις μαρτυρίες που υπάρχουν για τον τελικό του κυπέλλου, ενώ γίνεται λόγος πως τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και η ΠΑΕ ΑΕΚ έπαιξαν από τη στιγμή που έφτασαν στο Πανθεσσαλικό κυρίαρχο ρόλο ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Την ίδια ώρα στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, χαρακτήριζαν πολύ... περίεργο το γεγονός πως το κατηγορητήριο αυτό για τα όσα έγιναν στον Βόλο ήρθε, πριν καν ανοίξει επίσημα η υπόθεση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς, απο τη στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 15 μαρτυρίες παικτών της κρητικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...