Παρακολουθεί πολλά videos από τα επεισόδια ο Σιμιτζόγλου

Από sport24.gr: Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου βρίσκεται μπροστά από ένα dvd και παρακολουθεί πολλά videos από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, προτού ασκήσει την διώξή του σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: sport24.gr
Παρακολουθεί πολλά videos από τα επεισόδια ο Σιμιτζόγλου

Πολλή δουλειά έχει αυτό το διάστημα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Ειδικά, δε, με τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου μέχρι αύριο (12/5) αναμένεται να ασκήσει την διώξή του στις ομάδες, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" βάσει της έκθεσης του παρατηρητή να κινδυνεύει πιο σοβαρά και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών να είναι ορατός.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο κ. Σιμιτζόγλου θα περάσει αρκετές ώρες μπροστά από ένα dvd για να παρακολουθήσει τα επεισόδια. Άλλωστε, στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει πολλά videos, ενώ έχει στα χέρια του και υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του γηπέδου

Με βάση το άρθρο 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ "η εξουσία άσκησης δίωξης με βάση το οπτικό υλικό δεν ανήκει στις πειθαρχικές επιτροπές, αλλά μόνο στον υπεύθυνο άσκησης ποδοσφαιρικών αδικημάτων".

Διαβάστε ακόμη...