Ο Ελγκέτα για τον νέο ΠΑΟΚ!

Ο Χόρχε Ελγκέτα παραμένει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά και μίλησε τόσο για το δικό του δίμηνο όσο και για τον πρώτο του σχεδιασμό.
Πηγή: paok24.com
Ο Ελγκέτα για τον νέο ΠΑΟΚ!

Αρχικά είπε στη Nova:
«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ. Η καρέκλα δεν ήταν τρελή; Είχαμε πολύ καλούς παίκτες, το πιστεύαμε από την αρχή. Δεν έχω μιλήσει με τον Καλμαζίδη, δεν έχω τίποτα. Τα τελευταία δύο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα, ήταν δύσκολα και για μένα, γιατί ο στόχος ήταν μεγάλος. Έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ τα δύο προηγούμενα χρόνια».

Για τις αλλαγές της επόμενης σεζόν:
«Δεν ξέρω. Θα γίνουν αλλαγές σίγουρα. Πρέπει να ξέρουμε ποιος θέλει να μείνει και ποιος θέλει να φύγει. Κι εγώ θέλω να μείνει ο Σαφράνοβιτς. Ο Γκόμεζ έχει συμβόλαιο, αλλά το θέμα είναι πως θα είναι του χρόνου. Είναι σημαντικό γιατί παίζει σε μια πολύ σημαντική θέση».

Για τον Ντάντε και τη μεταμόρφωση του:
«Είναι μεγάλος παίκτης. Δε μπορώ να πω τι κάναμε. Του έδωσα κάτι με το δεξί χέρι, μου έδωσε κάτι με το αριστερό. Αλλάξαμε λίγο την προπόνηση, ξέρω την προπόνηση που κάνουν και στη Βραζιλία. Δουλέψαμε λίγο αλλά πολύ δυνατά, σαν να είναι παιχνίδι. Πειράξαμε το μυαλό του. Η δική μου πλευρά, δεν είναι μόνο για τακτική. Τα ξέρω ότι η καρδιά και το μυαλό είναι σημαντικό. Δύσκολα θα μείνει, είναι θέμα διοίκησης. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Πιστεύω ότι δύσκολο να μείνει, αν παίξουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή είναι δύσκολο».

Για τον Τερζή:
«Ο Τερζής πρέπει να μείνει. Πήρε πρωτάθλημα, έκανε μεγάλα παιχνίδια, αλλά είναι δικό του θέμα. Πρέπει, όμως, να πάρουμε και ξένο πασαδόρο. Εγώ θέλω να μείνει και ο Σαφράνοβιτς».

Για τον Γκόμεζ και αν θα ψάξει κάποιον διαγώνιο σε Αργεντινή-Βραζιλία:
«Ο Γκόμεζ είναι διαγώνιος, έχει συμβόλαιο. Αν υπάρχει κάποιος να τον φέρουμε. Μπορώ να δώσω κάποια ονόματα στον πρόεδρο και μετά να το δούμε. Υπάρχουν επιλογές γιατί ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, είναι η καλύτερη ομάδα, πληρώνει κανονικά κάθε μήνα».

Για την εικόνα οικογένειας που έδειξε η ομάδα στο τέλος:
«Βγαίνει πάρα πολύ, γιατί για να κάνουμε κάτι καλό, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Για να πάρεις τον τίτλο, πρέπει να είσαι οικογένεια. Από τη διοίκηση, από τον πρόεδρο και μετά όλοι μαζί».

Για το στόχο τη νέα σεζόν:
«Εννοείται πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να κάνω κάτι καλό και στην Ευρώπη. Έχει να κάνει και με την τύχη, αν έχεις δύσκολο όμιλο. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό και μετά θα δούμε».

Διαβάστε ακόμη...