«Ηγέτης ο Βλάνταν Ίβιτς»

Από arenafm.gr:Με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν προπονητή του ΠΑΟΚ , Βλάνταν Ίβιτς , μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στον ArenaFM 89.4.
Πηγή: arenafm.gr
«Ηγέτης ο Βλάνταν Ίβιτς»

Αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφ, στα οποία και έδωσε προβάδισμα στον «δικέφαλο», λόγω της ψυχολογίας που πήρε από την κατάκτηση του τροπαίου.

Όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου: «Έγινε ένας τελικός ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες και το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στα σημεία. Ο δικέφαλος είχε μεγαλύτερο βάθος, ο Ίβιτς είχε περισσότερους παίκτες και αυτό βοήθησε για να πάριε την νίκη».

Αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κύριος Σαββίδης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, δείχνει ότι ήρθε για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ και αυτό το κύπελλο είναι η έναρξη και άλλων μεγάλων επιτυχιών. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αυτός ο άνθρωπος».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Το να ξεκινάς τα πρώτα σου προπονητικά βήματα και να πετυχαίνει μια τόσο μεγάλη επιτυχία, σίγουρα είναι σημαντικό και ιδιαίτερο και μπράβο σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, που στήριξε τον Ίβιτς και δικαιώθηκαν. Είναι ένα άτομο πολύ σοβαρό, πολύ συγκεντρωτικό, οργανωτικό και ηγέτης ».

Για τα πλέι οφ: «Όλες οι ομάδες ξεκινάν από το μηδέν, και όλες εκτός του Πανιωνίου ξεκινάν με πρώτο στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο ΠΑΟΚ θα έλεγα ότι έχει ένα πλεονέκτημα και δεν αναφέρομαι στους δυο βαθμούς, αλλά στην ψυχολογία που πήρε λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου. Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο του ρόστερ, με τα παιχνίδια να έχουν διαφορά τρεις και τέσσερις μέρες μεταξύ τους».

Αναφορικά με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο αλλά και τον Κλάους Αθανασιαδη: «Όλες οι μεταγραφές ήταν εύστοχες, σε όλες τις θέσεις που πονούσε η ομάδα, ενισχύθηκε. O Πρίγιοβιτς δεν είναι 100% έτοιμος, νομίζω ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από αυτόν. Έχει πολύ σωστές τοποθετήσεις και είναι δεινός σκόρερ και έχει να προσφέρει πολλά ακόμα. Ο Αθανασιάδης είναι πολύ μεγάλος παίκτης, έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, έχοντας βάλει πολλά γκολ. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή ,αλλά αυτό το παιδί έχει τις δυνατότητες και τα στοιχεία για να επανέλθει».

Διαβάστε ακόμη...